Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről kell gondoskodni egy esküvőn?
Szeretnék belekezdeni az esküvőnk szervezésébe,de nem tudom,hogy mihez kezdjek először.Valaki le tudná írni mikről kell gondoskodni?Nehogy kimaradjon valami.
Esküvőszervezőt nem akarok bevonni...
Az esküvőhöz csak a házasulandók,két tanú és az anyakönyvvezető és a pap kell.
A lakodalom nem feltétlenül. De ha akarsz,akkor nem mindegy,hogy hány vendéget hívsz,otthon vagy vendéglőben tartanád stb.
szia. én később szeretnék esküvőszervezéssel foglalkozni.
ha szeretnéd, ingyen és bérmentve segítek Neked:) Hova valósi vagy? ha szeretnél, írj mailt: lilike1123@hotmail.com
Amik így hirtelen eszembe jutnak... (persze attól függ, hogy csak a szertartásra gondolsz vagy a lagzira is, mekkora esküvőt/lagzit szeretnél, milyet...)
szertartás:
-időpont lefoglalása, beszélni pappal/anyakönyvvezetővel
-helyszín
-ruha
-csokor
-egyéb ilyen-olyan hagyományok... csokordobálás stb. (meg ha akartok vmi spécit-versolvasó, virágkapu stb.)
-meghívók
-esetleg zene
lagzi:
-helyszín (plusz hogyan lehet odajutni)
-dekoráció
-esetlegesen szálláslehetőség olyan rokonoknak, akik nem ott laknak (nem feltétln nektek kell fizetni, de jó, ha tudtok ajánlani vmit a közelben)
-étel-ital, torta
-zene
-fotós/videós
(gondolom, a ceremóniamestert/vőfélyt kihúzhatjuk, ha esküvőszervezőt nem szeretnél igénybevenni)
-ültetés(i rend)
-köszönőajándék, ha szeretnél adni
-lagzi menete (táncok sorrendje, játékok-ha lesznek-, egyéb programok)
Szia!
Én a vőféllyel kezdtem, mert ragaszkodtam hozzá :)
Utána az anyakönyv vezető, és a pap.
étterem
meghívó:)
ruha
fotó, videó
torta, süti
kozmetikus, fodrász
ültetési rend, az fontos.
ja és persze a zenekar.
cipő
ilyesmi
no meg párodnak öltöny, cipő:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!