Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik nem tudnak vagy szeretnek táncolni, hogyan oldották meg a menyasszonyi táncot?
Köszönöm szépen a válaszokat!:)
Én senkit ne pontoztam le, mindenkit csak fel!
Ha valaki lelet pontozva az nem én voltam!
Tudom hogy nem úszhatom meg igazából nem is akarom csak érdekelt hogy más hogy volt vele!:)
"Hát nézd, ha úgy nézzük, őt az érekelte, hoyg ússza meg a táncot, nem az, hogy mások hogy nem tudnak táncolni, meg igenis táncoljon és fog is."
Nem érzékeltem, hogy feltétlen a "megúszásni" szeretné, leírtam a két lehetőséget, vagy nem lesz abszolút menyasszonytánc, vagy ha lesz akkor előtte gyakorol egy kicsit ide-oda lépegetni lehetőleg ritmusra, egyébként nagyon sokan nem tudnak rendesen táncolni csárdásra, keringőre, verbunkra, stb. szerintem nem lesz "gáz" ha nem tökéletes a tánctudásod, ez a két megoldás van...nagyjából ezt próbáltam közölni, némi plusz linkel a gyakorláshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!