Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Jó lenne ez a ruha akár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó lenne ez a ruha akár esküvőre is?

Figyelt kérdés

A szalagavatón volt rajtam ez a ruha.Ez volt az összes közül a legegyszerűbb de pont emiatt tetszett meg:)

17/L

[link]

2011. febr. 6. 19:27
1 2 3 4
 21/33 anonim válasza:
41%

Örülök, hogy ennyi embernek ilyen sok pénze van...Még hogy nem az a baj, hogy egyszerű hanem hogy "olcsó" ??!!

Szerintem minimális átalakítással gyönyörűvé lehet varázsolni! Ne hallgass azokra, akik felhúznának egy ocsmány 300.000 forintos ruhát csak azért mert drága és nem kellene nekik egy szép egyszerű ruha mert "olcsó"!

Sajnálom a sok felszínes embert, akinek csak az számít, hogy valami minél drágább legyen....

2011. febr. 7. 08:58
 22/33 Kései Sirató ***** válasza:
27%
Ne hallgass ennyi sznob kritikusra! Szép ez a ruha és napfényben nem fog így csillogni, mint neonfénynél. Ráadásul egyszerűbb ruhához jobban hangsúlyozhatod a kiegészítőket: frizurát, fejdíszt, csokrot, stb. Az alakod szuper, nagyon szép leszel benne!
2011. febr. 7. 09:36
 23/33 anonim ***** válasza:
53%
A lényeg, ha neked tetszik sza.jál más véleményére...
2011. febr. 7. 09:46
 24/33 anonim ***** válasza:

nekem anno ez volt a ruhám

[link]

2011. febr. 7. 09:51
 25/33 anonim ***** válasza:
79%

8:58!

Nem úgy olcsó, te nagyon "kedves" ember!

Lehet valami nagyon drága, de olcsó KINÉZETŰ, ami azt jelenti, hogy gagyin van megvarrva, áttűnik az abroncs összes karikája, nincs semmilyen alsószoknya, a varrások sokkal észrevehetőbbek, mint az esetleges díszek, az anyaga jobb lenne függönynek, mint ruhának, stb. Gondolj bele: a legtöbb esetben egy gagyi módon megvarrott ruha olcsó szokott lenni, de meg lehet varrni egy ruhát olcsón és szépen is. Tehát aki azt mondta, hogy olcsó kinézetű ez a ruha, nem úgy értette, hogy a Swarovski kristály hiánya lévén már nem elég elit a ruha, hanem úgy, hogy látszik rajta, hogy gagyin lett összecsapva, bénán néz ki!

Tudod a szavaknak szokott két értelme lenni néha! Ja és egy 20e forintos ruha is lehet szép, csak ahhoz ügyes varrónőt kell találni, meg olcsó, de normális anyagot...

Én sem venném fel ezt a ruhát, én is azért, mert "olcsó": az összes imént felsorolt tulajdonsága megvan, és nem értek egyet ezzel a vékony lányos dologgal sem. 100x jobban néz ki egy husi lány egy normálisan megvarrt, ízlésesen díszített ruhában, mint egy vékony lány egy gagyi ruhában. Hasonlításképpen itt van például ez a ruha: [link]

Ez egy olcsón is megvarrható (és nem nézne ki olcsónak), nagyon ízléses ruha, amiben ez a husi menyasszony ezerszer lélegzetelálítóbban néz ki, mint a kérdező ruhájában akárki. Még a legbombázóbb alakú nő se néz ki olyan jól abban a ruhában, mint ez a plusz méretes hölgy a linken. Amúgy ez a ruha vékonyaknak is jól áll ám!

2011. febr. 7. 09:55
 26/33 anonim ***** válasza:
74%

"Ezzel a ruhával nem az a baj, hogy egyszerű, hanem, hogy "olcsó" a kivitelezése."

Én írtam, de úgy tűnik, hogy nem mindenki jelesedik szövegértelmezésben, az "olcsó" nem véletlenül van idézőjelben, de van akinek ez nem esett le, ebben az esetben az jelenti, ahogy már előttem válaszoló is jól leírta, rusnya anyag + béna varrónő = ronda ruha, csak nem akartam ezt így leírni, sem a gagyi szót amit előttem is mindenki használt. Alul átütnek az abroncsok, felül a felső rész enyhe kifejezéssel bénán áll, a műanyag merevítők is szörnyűek, semmi alsószoknya a ruha alatt vagy hasonlók, amúgy az alakod nagyon jó egy szép ruha nagyon jól állhatna rajtad. Az olcsó nem az árát jelenti, de egy kínai ruha szintjén van.

2011. febr. 7. 10:34
 27/33 anonim ***** válasza:
69%

Nem gondolnám, hogy sznobizmus lenne ha nem akarnék egy ilyen szinten ronda ruhában felvonulni az esküvőmön. Ebből az árból amiből ez a rusnya ruha lett bérelve milliószor szebb ruhát lehetne varratni.

De ha valakinek az a sznobság, hogy jól néz ki hát egészségére, akkor elfogadom, hogy sznob vagyok.

Jah és egyesek most csúnyán megbuktak szövegértésből...

2011. febr. 7. 11:55
 28/33 A kérdező kommentje:
volt rajtam alsószoknya!
2011. febr. 8. 16:44
 29/33 anonim ***** válasza:
51%
Annál nagyobb baj...
2011. febr. 9. 00:10
 30/33 anonim ***** válasza:
68%
Értem én, hogy egyszerűség meg elegancia meg mittom én, de nem vágytál arra, hogy a szalagavatódon/esküvődön leessen az emberek álla, hogy milyen lélegzetelállítóan fantasztikus legyél? :(
2011. febr. 9. 00:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!