Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki pár hónap után házasodott?
Figyelt kérdés
Hogy vagytok? Milyen tapasztalataitok vannak? Jobb lett? Megbántátok? Mi volt az Oka? Csak érdekelne2011. febr. 4. 18:45
1/8 anonim válasza:
9 honap utan hazasodtunk ossze,10 eve egyutt vagyunk boldogsagban,egy fel masodpercre nem bantuk meg a dontesunket
2/8 anonim válasza:
Igen,mi.Júniusban jöttünk össze(igaz,mint barátok ismertük egymást,de messzire sodort minket az élet,34 évesek voltunk,mikor össze jöttünk 2007-ben)augusztusban összejött a baba(2007-ben),és 2008 februárban házasodtunk.Nagyon jól megvagyunk,a kisfiúnk lassan 3 éves,és tervezzük a következő babát.
3/8 anonim válasza:
Hat hónap után házasodtunk a férjemmel. Öt éve vagyunk együtt, három gyerekünk van, és még mindig rajongásig szeretjük egymást.
4/8 anonim válasza:
Mi két hónap ismeretség után összeköltöztünk, ennek idén 7 éve, szépen megvagyunk azóta is, két gyerekünk van. A házasság csak akkor köttetett, amikor várandósok lettünk, hogy már házasságba szülessen a baba.
5/8 anonim válasza:
2000szept 3án volt az 1. randink , 2000 nov 11én volt az esküvőnk. azóta is boldogok vagyunk
6/8 anonim válasza:
Szüleim 17-20 évesen ismerkedtek meg discoba, fél év járás után eljegyzés (anyukám ballagásán), aztán még fél év múlva esküvő (együtt élés, alvás nem volt, szex is csak titokban). Pár évvel az esküvő után születtem én, aztán az öcsém, már több mint 25 éve boldog házasok.
7/8 anonim válasza:
2008. Május 17-én talŕlkoztunk elöször! 19.ét együtt töltöttük. 21.én elutazott, interneten tartottuk a kapcsolatott. Jul.3.ŕn haza jött, összeköltöztünk. 2008. Szept.20.ŕn volt az esküvönk. :-)
3 honapos a kisfiunk. Imŕdjuk egymŕst és nem bŕntuk meg!
33N/34F
8/8 anonim válasza:
1998 karácsonykor jöttünk össze, 1999 májusában összeházasodtunk. Azóta két szép lányunk van és még mindig nagyon szeretjük egymást. Ha össze is vitatkozunk, max egy óra és elnevetjük az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!