Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 év alatti házasság az h lehet megoldani?
:D:D
Na jah,de 18 alatt nem tartom okos dolognak.. Sőt.. Ilyen korban még élvezni kell az életet (módjával),nem kell mindjárt elkötelezni magad.
16 éves kor alatt semmilyen módon nem lehet házasságot kötni. 16-18 éves kor között lehet, de ehhez a szülői engedély kevés, gyámhatósági engedély kell. Részletesen lásd a link alatt:
Kedves Utolso!
Ez igy van !!!!
Miert ilyen surgos a hazassag,hogy nem tudtok varni a nagykorusagig?
nem azért kell házasodni mert menő, vagy mert el akarsz menekülni otthonról.
ez két ember megfontolt döntése KÉNE hogy legyen, nem pedig két bolond tinié, akik a hirtelen jött nagy szerelemben játszanak az ilyesmivel.
18 évesen én tudod hol házasodtam? a Szigeten a Jóban-Rosszban sátorban :P még esküvői képem is van :D
Kell szülői beleegyezés meg okmányok. És csak 16 éves kortól lehet.
Egyébként teljesen jogos szerintem, én is azt tervezem hogy kiskorúan megyek férjhez. És nem azért mert felcsináltak vagy mert menekülni akarok otthonról. Hanem mert elkötelezem magam, és nem fűvel- fával meg.. na mindegy, de az hogy a mai társadalom már szinte nem ismeri a házasság szót, nem jelenti azt hogy nem az a helyes. Legalábbis ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!