Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lányok, nők, asszonyok! Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, asszonyok! Ti mit tesztek meg annak érdekében, hogy a szerelmetek kitartson mellettetek és ne kacsingasson másfelé? Hogyan lehet fenntartani egy kapcsolatot, hosszú hosszú évekig?

Figyelt kérdés
2011. jan. 26. 13:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:05

10000%-ig IGAZAD VAN!!!

2011. jan. 26. 14:11
 12/17 napietus ***** válasza:
61%
érd el, hogy ő akarjon mindenáron megtartani Téged :). én egy percig sem éreztettem soha, hogy küzdenék érte, ha menni akarna. persze sok minden kell még. elsősorban szerelem, közös, vagy legalábbis hasonló jövőkép, hasonló beállítottság. képesség arra, hogy tudjatok együtt dolgozni a közös jövőért, gyarapodásért. mi 8 éve vagyunk együtt, 2. éve házasok.
2011. jan. 26. 14:11
 13/17 anonim ***** válasza:
50%
Én nő ember vagyok. A Válasz egyszerű nem tudsz tenni semmit, mert ha valaki hűtlen, az mindíg is az marad, ilyen a beállítottsága.
2011. jan. 26. 14:12
 14/17 anonim ***** válasza:
84%

Én önmagam adom.Igyekszem mindig jó beszélgetőpartner lenni,jó társ lenni,és jó szerető lenni. (bár itt nem tudatosan csinálom,hanem eleve ilyen vagyok) Élvezem az életet,és élvezem,hogy az életet a párom mellett élhetem le.

Tiszteletben tartok dolgokat vele kapcsolatban.

PL:

- mindenkinek szüksége van egy magán sarokra ahol egyedül lehet egy kicsit..Én is igénylem néha a magányt,hogy olvashassak,tévézhessek..

-Soha nem nézzük meg egymás telefon üzeneteit,emaileket,leveleket.Ha fontos akkor úgyis elmondjuk egymásnak.A jelszó nem titok,hiszen minden jelszót ismerünk,de sokkal jobban megbízom benne,minthogy titokban kémkedjek utána..

De a legfontosabb,hogy tényleg önmagamat adom,és ő is..Nincs álca,nincs színjáték..Ezeket meg lehet hagyni a külvilágnak..

Mi 10 éve vagyunk boldog házasok úgy hogy 8 év van köztünk..Én nőként 38 éves vagyok a férjem 30...

2011. jan. 26. 14:12
 15/17 anonim ***** válasza:
74%
Mi majdnem 15 éve vagyunk együtt. Az első pár év a bulizásról szólt. Mindenhova együtt mentünk, mert közös barátaink voltak. Így nem volt féltékenység sem. Később - mikor kezdtünk kicsit komolyodni - megtanultuk elfogadni egymás hibáit. Én nem szóltam semmit, ha ordítva püfölte a számítógépet és ő sem szólt, ha rám tört a vásárlási kényszer. Most 31 és 34 évesek vagyunk. Én naponta elé rakom az ebédet, tisztán tartom a házat, gondoskodok róla ő meg sokat dolgozik, hogy mindenünk meglegyen és időnként meglep valami kis ajándékkal. Ha buli van, akkor együtt szórakozunk, ha családi gond van azt is együtt oldjuk meg. Szerintem a lényeg, hogy elfogadd a párodat olyannak, amilyen és feleslegesen ne veszekedjetek.
2011. jan. 26. 14:20
 16/17 anonim ***** válasza:
52%
Semmit. ha meg ribancfajta, úgyis a nők után fog koslatni. Tudod, vagy ilyen-olyan...
2011. jan. 26. 15:33
 17/17 anonim ***** válasza:
74%
Kölcsönös odafigyelés és segítség, minőségi együtt töltött idő, közös programok és élmény, gyengédség. Ezek a legfontosabb alkotó részei egy jó párkapcsolatnak, amiért mindkét félnek egyformán tennie kell.
2011. jan. 26. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!