Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik a csillagjegyedhez tartozó menyasszonyi ruha?
Mi a csillagjegyed? Jellemzőid alapján magadra ismersz? A csillagjegyedhez tartozó ruha tetszik neked? Melyik ruha tetszik ezek közül neked a legjobban?
érdekes ez a cikk :)
oroszlán vagyok, a jegyemhez rendelt ruhát tényleg szépnek találom, de nálam a non-plus-ultra a vízöntőé! :)
(ami amúgy az aszcendensem, nem tudom ez így mennyire számít :D)
nem, de igazából egyik sem tetszik.
ha választani kell, akkor a szomszéd csillagjegyé egész jó, a sajátom lehetne a második, de inkább egyik sem.
Hát SKORPIÓ vagyok, de ez a k*rvás rongydarab, amit ráaggattak erre a nőre, ez egyszerűen borzalmas!!! Semmi ünnepélyesség nincs benne... A modellnek viszont tetszik a haja és aranyos a csokor is! A jellemzés rendben van!
Egyébként én a MÉRLEG ruháját választanám innen, mert imádom az uszályt , azonban nem ilyen pufi fazonú ruhát akarok majd a nagy napra, hanem valamivel egyenesebb vonalút és strasszkövek helyett inkább hímzés vagy gyöngyfelvarrás legyen rajta! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!