Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ki lehet koszorúslány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki lehet koszorúslány?

Figyelt kérdés
Mármint,hogy ha házas vagy nem nem lehetsz,meg hasonló apróságok.
2009. febr. 4. 14:32
1 2
 1/11 anonim válasza:
95%
bár ki lehet koszorúslány ez nincs semmihez kötve.
2009. febr. 4. 15:52
 2/11 anonim ***** válasza:
97%
Én úgy tudom, hogy férjezett nő már nem szokott lenni koszorúslány! Hiszen az már koszorús "asszony" lenne! :-) De komolyan, nálunk ez a szokás.
2009. febr. 4. 15:55
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Törvényi szabályozás nincs rá, inkább csak a szokások szabják meg. Ha te beöltözteted a dédit rózsaszínbe, legfeljebb vidám lesz a násznéped, de megakadályozni nem tudják.
2009. febr. 4. 15:57
 4/11 anonim ***** válasza:
97%
A szokásjog érvényes. Az lehet akit akarsz. Igazából férjes asszonyt már nem szoktak megkérni. De ettől ha neked van ilyen barátnőd, rokonod lehet.
2009. febr. 4. 16:16
 5/11 anonim válasza:
96%

Szia!

Igazából koszorúslány manapság bárki lehet.. Testvér, barátnő stb. Régebben csak hajadon lány lehetett koszorúslány, azonban manapság erre már nincs szabály.

2009. febr. 4. 19:30
 6/11 anonim ***** válasza:
89%

Népi szájhagyomány szerint a még "bizonyos dolog" előtt álló kislányok hoznak csak szerencsét, már ha érted a célzást... :D

De pl. "kedvenc menyasszonyom" Grace Kelly koszorúslányai mind felnőttek voltak, volt köztük házas és már elvált is...

Nekem úgyanúgy tetszik, ha csak kicsi lányok kísérik a menyasszonyt édes habos ruhákban, és ha a menyasszony felnőtt barátnői öltenek azonos anyagból készült koktél- vagy hosszú ruhát az alkalomra...

Ez csakis rajtad múlik! :)

2009. febr. 15. 11:27
 7/11 anonim ***** válasza:
40%

"Népi szájhagyomány szerint a még "bizonyos dolog" előtt álló kislányok hoznak csak szerencsét, már ha érted a célzást... :D

De pl. "kedvenc menyasszonyom" Grace Kelly koszorúslányai mind felnőttek voltak, volt köztük házas és már elvált is..."

Hát nem is sokáig élt szegény...:)

2009. febr. 15. 14:05
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
És a koszorúslányok számában van valami megkötés? Én hármat szeretnék (páratlan mint a virágcsokorban). 2 ötletem van: vagy 3 testvérlány: 11,19,28 évesek (mindegyik hajadon), vagy 3 barátnőm, akik egyidősek velem. Mindkét variáció tetszik..nem tudok dönteni..
2009. ápr. 22. 13:50
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom, hogy bárki lehet olyan szempontból, hogy nem kell rokonnak lennie vagy bármi, viszont én még nem láttam házas koszorúslányt, szóval szerintem házasnak már nem szokás.
2009. júl. 12. 13:03
 10/11 anonim ***** válasza:
76%
Bárki aki őstermelői igazolvánnyal rendelkezik
2009. júl. 13. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!