Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Várandósan lehet templomban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Várandósan lehet templomban esküdni?

Figyelt kérdés
2011. jan. 23. 18:53
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem lehet, és én személy szerint semmi rosszat nem látok ebben. Vallásos szempontból is fellehet(ne) úgy fogni, hogy Isten előtt szentesíteni akarjátok, ami eddig az egyház kötelékein kívül történt - inkább örülhet a pap, mert így a gyerek nem fog "vadházasságban" születni.
2011. jan. 24. 01:01
 22/29 anonim ***** válasza:
46%
2011. jan. 24. 01:06
 23/29 anonim ***** válasza:
38%

Mondjuk én annyiban megvédeném a pocakos menyasszonyokat, hogy nem feltétlenül azért veszik el őket, mert terhesek. Baráti körömben is van olyan pár, akik egy évvel előtte kitűzték az esküvő időpontját, csak a baba nem akart addig várni és megfogant. Természetesen előre hozták az időpontot, de már látszott a hasa menyasszonynak.

Nem tudom, de nekem nem feltétlenül az jut ilyenkor az eszembe, hogy csak azért veszi el, mert gyereket vár!

2011. jan. 24. 08:07
 24/29 A kérdező kommentje:
Sziasztok :)! Nem gondoltam, hogy ennyire sokan fognak válaszolni :D! Egyébként NEM vagyok terhes, csak kíváncsi voltam... Mondjuk én inkább szeretnék baba előtt esküvőt, úgy az "igazi". De ha teherbe esnék (úgy, hogy már volt szó esküvőről), nem tudom, mit szeretnék jobban, pocakosan férjhez menni, vagy kisgyerekkel...
2011. jan. 24. 11:12
 25/29 A kérdező kommentje:
Ja, és én nem pontoztam le senkit, mindenkire zöldet nyomtam. Mindenkinek lehet saját véleménye, ezért nem fogok lepontozni senkit.
2011. jan. 24. 11:13
 26/29 márti1983 válasza:
51%
szombaton lesz az esküvőnk romai katolikus templomban és simán megengedte a pap.4és fél hónapos terhes vagyok.
2011. jan. 24. 11:59
 27/29 anonim ***** válasza:
71%
Lehet! A gyermek születését az egyház egy csodának tartja és nem a gyermek "tehet róla" h a szülei házassága előtt fogant ezért engedélyezik a keresztény egyházak azt, hogy a házasságon kívüli szexuális kapcsolatból fogant magzat szülei összeházasodjanak!
2011. jan. 24. 14:41
 28/29 anonim ***** válasza:
50%

kisöcsémmel anya 8 hónapos terhes volt mikor hozzáment mostohafateromhoz...

és háborodjatok fel,első házassága katolikus templom 17 évesen,megszülettem én,el is váltak hamar,10 év múlva megtalálta élete párját,református templomban összeadta őket a pap...hófehér ruhában...koszorúslány voltam:)

2011. jan. 24. 14:48
 29/29 anonim ***** válasza:
54%

anya 5 hónapos terhes volt velem mikor megházasodott apámmal

római katolikus templomba

2011. febr. 11. 23:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!