Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Várandósan lehet templomban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Várandósan lehet templomban esküdni?

Figyelt kérdés
2011. jan. 23. 18:53
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
45%
Én is ott voltam a anyun hasában az oltárnál... Nem lett semmi bajom :)
2011. jan. 23. 19:35
 12/29 anonim ***** válasza:
81%
ha pénzt adsz a papnak, tuti lehet.
2011. jan. 23. 19:51
 13/29 anonim ***** válasza:
29%
amúgy a paptól van a gyerek?
2011. jan. 23. 19:52
 14/29 anonim ***** válasza:
94%
Lehetni lehet, nem egy ismerősöm csinálta így, sztem leginkább papfüggő. És amíg nem nagyon látszik, nem is gáz. De nagy pocakkal én tuti nem csinálnám végig az egész felhajtást, mert túl azon, h csomó ember sandán nézne és nem maradna felhőtlenül boldog emlék, sztem a babának se tesz jót az esküvő környéki rengeteg szaladgálás és stressz.
2011. jan. 23. 20:29
 15/29 anonim ***** válasza:
65%

szerintem marha ízléstelen dolog.

a polgári még oké, bár ott is kapja az ember a félhangos beszólásokat, h biztos csak a gyerek miatt, de a templomi még rátesz egy lapáttal.

nem vagyok vakbuzgó vallásos aggszűz, de vannak erkölcsi normáim, amibe ez már nem fér bele.

egyébként biztosan lehet. sajnos.

na, gyerünk, jöjjenek a lepontozások! nyomjátok a piros kezet, mire vártok? :PPPPP

2011. jan. 23. 22:04
 16/29 anonim ***** válasza:
59%
Utolsó: Te sem leszel népszerű a véleményeddel.Engem lepontoztak,mert mertem ajánlani a kotont és szánalmasnak neveztem a hatalmas pocakos templomi esküvőt.Pedig elég sokan így gondolják,persze azok nem,akiket esküvő előtt felcsinálnak.
2011. jan. 23. 22:15
 17/29 anonim ***** válasza:
66%
Engem is lepontoztak, a vélemények akkor is az, hogy ízléstelen dolog 8 hónapos terhesen hófehérbe bújni, és én sem vagyok egy aggszűz gonoszkodó banya, de ez akkor sem normális.
2011. jan. 23. 22:25
 18/29 anonim ***** válasza:
2011. jan. 23. 22:27
 19/29 anonim ***** válasza:
52%
Én úgy érzem, hogy a kérdés nem arra irányult, hogy másoknak (vadidegeneknek, azaz nektek) ez mennyire tetszene.
2011. jan. 23. 23:05
 20/29 anonim ***** válasza:
39%
Jólvan, látom lepontoztatok (utolsó vagyok), de ennek mindig örülök, mert ebből látszik, hogy igazam van ;)
2011. jan. 24. 00:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!