Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt a ruhát találtam az egyik kérdésben milyen lehetne szerintetek ez menyecske ruhának?
Nem tetszik. De ezt már ahhoz a kérdéshez is leírtam http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__1.. nekem sok a fodor, plusz a virág, és még rózsaszín is. Valóban egy kicsit c...
Nekem menyecskeruhának egyébként csak hosszú jöhet szóba, felénk az szokás, és mivel a mai díszmagyar 'szerű' ruhát nem tudják nem gagyin megcsinálni (az összes rusnya volt amit eddig láttam), mindenképpen hosszú nagy abroncsos alkalmi/estélyi ruhát választanék.
A linket alig tudtam megnyitni, mert raktál egy szóközt a jpg elé, ami így el is szakadt a linktől...
Szerintem túl sok! A színei egész szépek amúgy..valahogyan sok az, hogy disz is van rajta, meg az eleje "fel van fodrosítva" a ruhának, plusz emiatt a két szin is sok...nem egyszerű a fazonja, sokszor a kevesebb több..
27N(szintén házasság előtt)
Nem tetszik, csicsás, fodros, bazi nagy virág a mellén és még rózsaszín is, egy cigány lakodalomba elmenne...bocs.
Ugyanerről az oldalról hasonló (de kevésbé díszes) stílusban (bár tőlem ezek is távol állnak) pl.:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!