Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Most nyáron lesz az esküvőtök?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most nyáron lesz az esküvőtök?

Figyelt kérdés
Hol érdemes gyűrűt venni és mennyi idővel az esk előtt kell beszerezni a gyűrűt?
2011. jan. 21. 09:35
 1/9 A kérdező kommentje:
hm, úgy látszik senkinek nem lesz :-(
2011. jan. 21. 10:53
 2/9 anonim ***** válasza:

Bár nekem tavaly előtt volt, de válaszolok, ha megengeded!:)

Szerintem nem kell rohanni annyira a gyűrű vásárlással! Igazából max. 6 hét alatt bármelyiket legyártják, ha esetleg nincs olyan az üzletben, amilyet szeretnétek!

Nekünk nagyon nagy mákunk volt, mert mi teljesen elfeledkeztünk róla!:) De tényleg, esküvő előtt 4 héttel nyugisan ültünk otthon és számolgattuk, hogy mennyiből jött ki, mert ugye akkor már láttuk. Feltűnt,hogy hiányzik egy tétel, mert amikor pár hónappal előtte számolgattunk, többre jött ki. Nem jöttünk rá,hogy mi hiányzik. A leendő férjem az éjszaka közepén felugrott, hogy meg van Nyuszi, a gyűrűk hiányoznak!:) Na mondom az jó, mert tényleg kb. 6 hét szokott lenni a legyártása! Szóval lehet,hogy nem lesz gyűrűnk. Kicsi esélyt láttam rá,hogy amit kinéztem a neten, az legyen itt az ékszerüzletben. Másnap bementünk, és akkora mákunk volt,hogy amikor a képet mutogattuk az ékszerésznek,hogy milyet szeretnénk, felkiáltott és kihozta azt a gyűrűt! Mondta,hogy ez most egy új cég, és ez elvileg bemutató darab, most küldték el neki! Meg is vettük rögtön!

Azért ne hagyjátok ennyire az utolsó pillanatra, de előtte két hónappal bőven elég kiválasztani!

Sok boldogságot!

2011. jan. 21. 11:08
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi:-)ezek szerint nem csináltattátok, hanem készen vettétek
2011. jan. 21. 11:10
 4/9 anonim ***** válasza:

Hát nekünk májusban lesz, de karácsonykor volt egy akció és akkor meg is rendeltük olcsóbban. Kevesebb mint egy hét alatt csináltak olyat amit szerettünk volna, pici átalakítás kellett az eredetihez képest.

Mivel a vőlegényem nem gyűrűpárti, ezért majd csak az esküvő után hordjuk, de ha hamarabb megvan lehet hordani előtte is mint jegygyűrűt. Én még csak nézegetni szoktam :)

2011. jan. 21. 11:13
 5/9 anonim ***** válasza:
Ja, Karát Ékszerszalon, ALLEEban. Nagyon kis szépek vannak :)
2011. jan. 21. 11:14
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia!

nekünk most ősszel volt az esküvőnk,én az Orexet ajánlom. (különösen ha nem akartok nagyon extra/extrémet) Nekünk a sima arany karikagyűrűink véséssel a közepén egy hét alatt elkészültek,nagyon szépek lettek,meg kedvesek voltak.Meg szerintem annyira nem is vészesen drága, 60 ezer volt a pár.

2011. jan. 21. 11:15
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem novemberben kérte meg a párom egy szép köves gyűrűvel a kezem, most júliusban lesz az esküvőnk, a múlt héten vettük meg a gyűrűinket -törtaranyakat vittünk be és az árából meg lettek a gyűrűk, az üzletben pont voltak a mérteinkben a kiszemeltekből :) 72 e volt
2011. jan. 21. 11:35
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekünk júliusban lesz...már majdnem kész van a gyűrű, de ez csak azért van, mert a vőlegényem azt mondta, hogy szeretné, ha neki is lenne gyűrűje (mert egy köves gyűrűvel kérte meg a kezem)
2011. febr. 4. 11:54
 9/9 anonim ***** válasza:

Az előző vagyok..

Mi egy ékszerötvössel csináltattuk...nagyon kedvező áron dolgozik...mondjuk az aranyat vittük, de ő is tud adni, csak nagyon drága....

2011. febr. 4. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!