Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, ha a vendégek szállás költségét nem szeretném kifizetni?
21.01-es író!
Köszi szépen! Valahogy én is így gondolom! KIssé ki vagyok akadva, hogy millióik vannak bankban, 3 lakás pesten. Az én szüleim egyike minimálbérért dolgozik, a másik rokkantnyugdíjas, én munkanélküli vagyok jelenleg, a párom kezdő vállakozó. Mégis nagyrészt én fizetem a költség több, mint felét, ami meg nem anyagi szükséglet, azt a szüleim. A kedves apósék meg dirigálni szeretnének. Röhejesnek tartom, szerencsére a párom is. Hihetetlen, hogy ott van a 3 lakásuk, mi meg albérletben! Én nem így nöttem fel a szüleim mellett, számomra ez döbbenet!
Hát nekünk voltak vendégek a világ minden tájáról, így evidens volt, hogy olyan helyszínt választunk, ahol el tudjuk szállásolni őket, viszont ez a hely a Mo.-i meghívottaktól is messze volt, így inkább mindenkit elszállásoltunk. Persze mindent mi fizettünk.
A ti helyetekben kb.-ra kiszámolnám, hogy mennyi lenne az extra vendégek teljes költsége és benyögném apósnak, hogy ennyit kéne perkálni és jöhetnek nyugodtan.
Hát nálunk mi fizettük. Bár nekünk mákunk volt, mert volt több baráti és családi ingatlan a városban, így csak 5 főnek kellett fizetni, természetesen azt mi álltuk.
Ti tudjátok,hogy mire van pénzetek, mire nincs. Bár tény, hogy ahol eddig mi voltunk, ott mindig a pár fizette, pedig mindig felajánlottuk, hogy kifizetjük magunknak! Próbáljátok apóssal megbeszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!