Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj van velem ha (nő létemre) egyáltalán nem foglalkoztat maga az esküvői szertartás ill. hogy nem különösebben vágyok rá?
Akkor el vagy tévedve, Kérdező. Esküvő a polgári szertartás is, ahol két tanú, a pár és a szülők vannak jelen. És ez INGYEN van. Olyan hivatalt kell keresni, ahol nincs terembérlet, és nem kell egyéb költségeket fizetni (pezsgő, zene, stb). Bőven van akár Bp-en, akár máshol az országban ilyen hely.
Ha ennek ellenére nem akarod az esküvőt, akkor ott más gond is van.
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 09:44
Én nyári ruhában voltam, férjem nadrágban és ingben. (ha valakinek ez sincs, hááát...)
Szüleink fényképeztek (igaz, ehhez kellett egy fényképezőgép, legrosszabb esetben kölcsön lehet kérni)
Fodrászom volt, ez igaz (4000 ft-ért csinálta meg a hajam, kontyom volt). Magamat sminkeltem ki.
Férjem vett két szál rózsát a szülőpárnak, és anyámék egy kis csokrot nekem.
Nem kell nagy dolgokra gondolni. Szerintem ha összeszámolod, akkor 10 ezerből kijöttünk (a ruhát és gépet nem számítva).
Ez mindenkinek a magánügye, nekem ha lenne pénzem, én akkor sem erre költeném. Valakinek 10000 forint is rengeteget számít. Persze ha nagyon akarja, akkor megoldja, valaki meg úgy van vele, hogy nem akar szegényes esküvőt, vagy normálisat, vagy semmit.
Kedves kérdező!
Nincs veled semmi baj! Szerintem a nők többségének nagy álma, élete egyik legszebb napja, hercegnőnek érezheti magát, minden róla szól, körülötte forog a világ, mindenki örül, és tapsol.
Nem arról beszéltem, hogy nem akarok férjhez menni.
Lehet hogy nem fejtettem ki bővebben, de konkrétan arra gondoltam hogy nem szeretnék templomi esküvőt, nem vagyok vallásos és nem szeretnék több száz 'ismerőst' csúnyán mondva etetni itatni. Tényleg az a papírka elég ami leírja hogy a párommal házastársak vagyunk és ennyi, kész.
Csak már most látom előre, hogy anyósomék nem igazán fogják ezt díjazni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!