Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mikor szórják esküvőn a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor szórják esküvőn a rózsaszírmokat?

Figyelt kérdés

Májusban lesz az esküvőm. Előttem fog menni két kis töpörtyű és nem tudom, hogy akkor szórnak szírmokat amikor befele vonulunk az anyakönyvvezető elé vagy kifele, amikor már vége a ceremóniának.

Előre is köszönöm a segítségeteket!

2009. jan. 28. 09:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
kifelé és mikor kijöttök még akkor is folyamatossan szorni fogják
2009. jan. 28. 09:23
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A mi esküvőnk júniusban lesz, és nekem is lesz sziromszóró lánykám :-)

Mi úgy csináljuk (és egyébként felénk ez a bevett szokás), hogy amikor kijövünk az anyakönyvvezetőtől és átmegyünk a templomba, akkor szórja előttünk, és a templomi esküvőről kijövet szintén. Viszont a polgárira is gyalogosan szeretnénk menni (egy elég hosszú séta lesz, remélem az idő engedi majd), de odafelé még feleslegesnek tartom a virágszórást. Meg annyi virágot nem is tudunk a kosárba rakni, és szerintem nincs is értelme.

De természetesen ti úgy csináljátok, ahogy ti szeretnétek, szerintem nincs erre "törvény", hogy hogyan is kell pontosan.

2009. jan. 28. 10:03
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk befele volt sziromszórás, amikor kijöttünk, akkor rizst kaptunk a nyakunkba.
2009. jan. 28. 15:36
 4/5 A kérdező kommentje:
Arik vagytok, köszönöm. Én arra gondoltam, hogy az odafele vezető utat szórják szirommal (a szent út hi-hi), kifele pedig már oldottan, vidáman mész és akkor kapod a rizst. Igazából gőzöm sincs. Valamikor valamit szórunk az tuti...
2009. jan. 29. 16:59
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk amikor a menyasszony bevonul apukájával a templomba, ott megy elől a kis koszorúslány, ő szórja a szirmokat, mögötte a többi koszorúslány (ha van), és utánna a menyasszony az apukájával.Kijövetelnél, meg már a templomajtóban, ott van a rizsszórás. Legalábbis mifelénk:)
2009. jan. 31. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!