Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasság 20év alatt?
Vélemények?
4éve tartó kapcsolat?
Ezt csak ti tudhatjátok. Én nem ismerlek titeket, csak ti egymást, és magatokat. Nekem egyetlen fenntartásom van csak, hogy magamból kiindulva, az ember a huszas évei elején igen nagy változásokra képes. Lehet, hogy ez titeket is érinteni fog, és talán te, vagy a párod úgy érzi egy idő után, hogy "ez az ember már nem is az, akibe én beleszerettem". Vagy azt, hogy "ma már nem biztos, hogy őt választanám".
Ezek a változások persze biztos későbbi életkorban is bekövetkezhetnek, de a fiatalabbak általában kicsit forrófejűbbek azt hiszem.
De a ti életetekbe én egyáltalán nem szeretnék beleszólni, hiszen mint mondtam, nem ismerlek benneteket, nem tudom, mennyire illetek össze.
Igen,ezen már én is gondolkoztam,viszont abban biztos vagyok,hogy boldog vagyok,szerelmes talán már nem,épp ezért is gondolkoztam ezen.Már leszállt a rózsaszín köd,már látom az én és az ő hibáit is,ezeken még szeretnék változtatni,mindketten,szeretem,és ez még erősebb és biztosabb érzés ,mint amit akkor éreztem,amikor őrülten szerelmes voltam.viszont egyre jobban kezdem úgy érezni,hogy lehet itt az ideje,én nagyon szeretném.
Köszönöm a válaszod!
hát ez mindenkinél egyéni.
Nekem nem jött össze (hála Istennek), 16 évesen, másfél év után eljegyzett az akkori barátom. Össze akartunk házasodni korengedménnyel, mert akkor 17 éves voltam, ö 20. Nagyon szerettem de kiderültek a hazugságai, végül lemondtam a dolgot. 3 évig voltunk együtt végül. Aztán volt 3 év mialatt kiéltem magam.
22 évesen mentem férjhez, 1 év járás/együttélés után, van egy 4 hónapos lányunk is. De valahogy róla tudtam, hogy számomra ö az igazi.
Ha ti is úgy érzitek, szerintem vágjatok bele.:)
23/L
Ennyi idősen nekem is volt egy nagyon komoly kapcsolatom. Pár évre rá vége lett. Aztán felfedeztem a világot, megéltem sok mindent. Végül pár hónapja mentem férjhez, 26 évesen. Életem legjobb döntésének tartom, hogy nem maradtam az első barátommal.
Persze mindenki más, lehet neked ő az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!