Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10 év korkülönbség sok szerintetek?
Figyelt kérdés
Én 36 vagyok a barátnőm 26 éves,6 éve élünk együtt.Az idén esküvőt szeretnénk. Szerintetek lesz később probléma a korkülönbségből?2010. dec. 27. 01:49
11/20 anonim válasza:
Biologiai ora! Ezen gondolkozz, s Te ismered a parodat, tehat ezt csak Te tudhatod.
12/20 anonim válasza:
Egyáltalán nem sok! Sok boldogságot nektek! :)
13/20 anonim válasza:
A férjem és köztem is ennyi van. Ő 38, én 28. Már 6 éve házasok vagyunk és nagyon boldogok:-)
Szerintem nem a kor számít. Hajrá!!!
14/20 anonim válasza:
Az én anyukám 39, apukám 52. 20 éve házasok és jól kijönnek!
Ne izgasson a kor! Ha szereted és el tudod vele képzelni akkor legyetek boldogok! :)
15/20 anonim válasza:
A férjem 10 évvel idősebb nálam és 13 éve vagyunk boldog házaságban.
16/20 anonim válasza:
én úgy gondolom,h ha 6 évig nem zavart akkor miért most gondolkozol ilyenek pont az esküvő előtt.a szüleim között 15 év van és nagyon jól megvannak 20 éve :)
17/20 anonim válasza:
Barátnőm és férje között 30 év van 31 és 61 évesek... 5 éve boldogok egymással, akkor szerinted gáz?!
18/20 anonim válasza:
Ebben a korban már nem. Ha ő lenne 16, te meg 26, akkor igen.
Rengeteget számít pár év is, nem hogy 10!
19/20 anonim válasza:
Remélem, egyszer nekem is csak ez lesz a problémám.
Nagyon, nagyon sok boldogságot kívánok!!!!!!
14/L
20/20 anonim válasza:
Ha 6 éve jól megvagytok, akkor szerintem a kor miatt nem lesz probléma..
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!