Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Furcsa otlet - velemenyeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Furcsa otlet - velemenyeket szeretnek. Ti mit gondoltok errol? Bovebben lent.

Figyelt kérdés

Parom es en mar evek ota egyutt vagyunk, jegyben jarunk (egyik karacsonykor kerte meg apamtol a kezemet). Gyakran almodozunk arrol, hogy milyen lenne mar lelepni otthonrol, tobbszor kulon is eltunk az osoktol, de a mi csaladunk hagyomanyai szerint eskuvo elotti egyutt eleskor megtagadnak mindennemu segitseget.

Erdekes gondolatkent tobbszor is elfiloztunk azon, hogy mi lenne, ha szepen osszehazasodnank egyik naprol a masikra, titokban. (Jelenleg kulon lakunk, szuleinknel.) Akkor apam is mashogy allna a dolgainkhoz, es a rokonsagom tobbi tagja is. Itt anyagi reszen elsosorban arra gondolok, hogy pl apu segitene leszigetelni a hazat, meg lepadlozni, szoval nem konkretan a penz, hanem a rokoni segitseg szamitana rengeteget.

Kapcsolat-ugyben tokeletesen jol megvagyunk, varjuk mar azt, hogy mikor lesz olyan lehetosegunk, hogy ujra egy fedel alatt elhessunk, elvezzuk egymas tarsasagat es az eskuvonket is szamtalanszor megterveztuk, kicsit, nagyot, gyerekeket, mindent :) Tehat nem hamarkodtuk el.

Mit gondoltok errol az orult otletrol? Ti megtennetek?

2010. dec. 20. 01:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Igaza van az előző válaszolónak, tényleg ez jön át.

Az ember (jó esetben) csak egyszer megy férjhez. Szerintem később megbánnád, hogy nem volt szép esküvőd. Amikor készültünk a esküvőnkre mi sem akartunk semmit, se ruhát, se lagzit, mert nem volt pénzünk. Aztán a szülők meggyőztek, hogy ez egy örök élmény, így minden volt.

A szüleim elváltak, és anyám közölte, hogy döntsek vagy Őt hívom meg(mostoha apummal)vagy apámat. Sokáig variáltam, hogy ez mekkora szemétség, de mivel anyummal éltem, és nagyon szeretem a papámat(mostoha apám), így mellettük döntöttem. Apámnak őszintén elmondtam, hogy mi a helyzet és "elfogadta", bár a mai napig mondja, hogy ez neki mennyire fájt:-( Látod! Másnál is vannak gubancok!

2010. dec. 20. 08:11
 12/18 A kérdező kommentje:

Kedves utolso, te sem ertetted a kerdesem lenyeget, mint ahogy sokan masok.

Senki mas, csak a ket tanu es mi ketten parommal kotnenk az eskuvot. SENKI nem lenne ott. Aztan amikor jonnenek a levelek, hogy ki az az X-ne, akkor talan apamnak is leesne, hogy nala vagyok.

NEM, nem o tart el, hanem en tartom el magamat sajat fizetesembol. Maskulonben hogy lenne sajat hazunk (nagyon rossz allapotban ugyan)? Mas kerdes, hogy az o hazaban tartozkodom. A ketto nem ugyanaz.

Nagyon sok csaladban van az, hogy az egyutt lakok szimbiozisban elnek egymassal. Mi sem beszelgetunk, es CSAK es KIZAROLAG a kistesom miatt vagyok itt (hehh, kicsi... 16 eves fiu), akinek szuksege van ram. Rajta kivul senkivel nem beszelgetek, de a csalad tobbi tagja sem keresi a masik tarsasagat.

Ezt a csaladi koteleket akarom feleleszteni egy nagy kaliberu botrannyal.

Remelem, mostmar leesett a dolog mindenkinek.

2010. dec. 20. 08:24
 13/18 A kérdező kommentje:

Azert nem keresik, mert lusta mindegyik... apam egesz este a tv elott ul. A tobbiek meg elvannak magukban. A csaladterapia megvolt, mielott valaki ezt mondana. Es a beszelgetes kezdemenyezese sem segit, ebben elek mar tobb, mint 12 eve es mindent megprobaltam.

A villameskuvo utan is lehet szep szertartast csinalni amugy, nem maradna el semmi.

A lenyeg, hogy ti megtennetek-e ezt ebben a helyzetben vagy sem?

2010. dec. 20. 08:33
 14/18 anonim ***** válasza:

Ez még mindig nem világos nekem:

Téged otthon levegőnek néznek,ahogy fogalmaztál kísértet vagy otthon,akivel csak az öccse beszél.Miből gondolod,hogy bárkit is izgatna,ha ezentúl X-né lennél? Ha utálnak,akkor ettől miért változna meg bármi is?

Apukád nem kedveli a párodat,ezért nem akarsz családos esküvőt.De úgy véled,ha összeházasodnátok titokban,akkor utána apukád egyből másképp tekintene rátok és segítene a házfelújításban?

Ennek az egésznek nincs értelme,tele van logikai bukfencekkel és értelmetlenül is mesélsz.

2010. dec. 20. 10:14
 15/18 A kérdező kommentje:

Nem vagyok a szavak embere, sajnos. Es egy adott szo is mast jelent egyik embernek, mint a masiknak.

Nem tudom ugy megfogalmazni, hogy megertsetek, pedig tobb oldalrol is megprobaltam.

Inkabb hagyjuk ezt a kerdest. Egy idiota otletrol akartalak kerdezni titeket, hogy ti hogy allnatok ehhez, mint szulo es mint a gyermek, aki megtenne, megtennetek-e vagy sem adott korulmenyek kozott, kikerni a velemenyeteket. Erre a dologra kb 1% esely van, hogy kijatszom, de nem ertitek a lenyeget, mert nem tudom rendesen elmondani. Sajnalom.

Koszonom az eddigi valaszokat.

2010. dec. 20. 21:02
 16/18 anonim válasza:
78%
en ugy ertelek, hogy nem vagy eppen joban apukaddal, valamiert haragszol ra, vagy o haragszik rad, es ezt nem tudjatok megoldani, szerinted az o hibajabol, mert levegonek nez... de szerintem annyira nem veszes a helyzet, hisz hagyja hogy ott elj... Szerintem egy botrany nem segit abban hogy felhivd arra a figyelmet hogy letezel. O tudja hogy letezel, csak valamire var.De legkevesbe sem hiszem, hogy arra, hogy ugy hazasodj ossze a szerelmeddel hogy nem szolsz senkinek. Szerintem ha mindenkepp igy akarsz hazasodni szolj nekik az idopontrol, hogy mikor tervezitek, es szivesen latnad ot. Ha nem megy el, akkor nincs mirol beszelni. De ott lesz:) es ezzel megtorhet a jeg. Nem kell semmi mas, csak odamenni es szolni, hogy apa, ekkor es ekkor hazasodunk. Szeretnem ha te is ott lennel...
2010. dec. 21. 03:21
 17/18 anonim ***** válasza:
Persze csak,ha azért házasodsz,mert szereted az illetőt és nem azért,hogy végre figyeljenek rád.Mint a gyerek,aki azért lop az édességboltban,hogy botrány legyen és a szülei észrevegyék,hogy létezik.
2010. dec. 21. 11:36
 18/18 A kérdező kommentje:

Kedves utolso elotti, nagyon szeoen irtad le a gondolataidat. Tartsd meg ezt a jo szokasodat :)

Igazad lehet. Biztos vagyok benne, hogy szeret engem, hiszen, ha komoly baj van, akkor ott van, ha megkerem, de erzem, hogy egy plusz nyug vagyok neki, hiszen magas beosztasban dolgozo ember, akinek az elete abbol all, hogy dolgozik, aztan hazajon tv-zni. Sok-sok ev ota nem jatszik velunk, nem tudunk leulni tarsasjatekozni hetvegen, pedig ez egy nagyon kedvelt kozos csaladi programunk volt regebben. Most mar mindenhez faradt, de meg is ertem, vegulis 48 eves, itt az oregedes, es erezheti ugy, hogy esetleg mar soha tobbet nem lesz fiatal es egyedul marad.

Nem csak apuval van ilyen bajom, hanem a rokonsaggal is, hiszen ok tipikusan olyanok, hogy mindaddig lesz**rnak mindenkit, amig valaki valami durva dolgot nem csinal. Fiatalkoromban ezeket a csaladi kapcsolatokat gyakran meg kellett raznom, hogy pl apu es a batyja (keresztapam) gyakrabban talalkozzanak, es meg tudjak beszelni a dolgaikat, vagy hogy karacsonyra jojjenek mar legalabb ossze.

Nem egy nagyobb kaliberu balhem volt (pl eltuntem otthonrol, fel csalad engem keresett stb.), es ideig-oraig sokat segitett, hiszen voltak olyan evek, amikor beszelni is tudtam a rokonaimmal (akiket egyebirant kedvelek), es nem csak 1 percig volt telefonos kapcsolat veluk.

Apam 2 testvere is hasonloan el, es panaszkodnak a nagyszuleimnek, hogy "deunalmasazeletem", pedig csak ok tudnak valtoztatni rajta. Es egy testver az halalig megmarad, halal utan is a testvere marad az embernek, ezert olyan fontos szamomra is az ocsem, az egyetlen ver szerinti testverem. Mert soha senki nincs az ember mellett orokke, csak egy jo testver. A pasik jonnek-mennek, hazassag-valas, a gyerek meg nem arra valo, hogy jo barat legyen, akinek szivedet kiontheted. (Max 25 eves kora felett.)

Persze, ezzel a botrannyal meginditanam azt is, hogy en, mint a kozeppont, segitseguket kerhessem abban, hogy a 4-5 eve felujitasra varo hazunk megcsinalasaban segitsenek, de ez csak a hab a torta legtetejen. Visszavagyom a csalad osszetartasat, ami addig megvolt, amig apam el nem valt anyamtol.

2010. dec. 21. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!