Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nagy baj ha a szülők az esküvőn nem kapnak virágot?
szerintem nem baj.
Régen egyáltalán nem volt divat a szülőköszöntés
Persze döntsetek saját érzés szerint. Ha van köszöntés is nincs virág, az bután néz ki. Ha egyik sincs, lehet fel se fog tűnni a vendégeknek.
Az előző válaszolóknak:
Az én véleményem: nemcsak azon a napon voltam hálás a szüleimnek két szál virággal amikor férjhez mentem. Szerintem az én szüleim minden nap érzik, hogy szeretem őket, fontosak nekem és figyelek rájuk. Nincs olyan nap, hogy legalább fel ne hívjam őket, ha nem megyek haza. Az ünnepi ceremóniának szerintem hivatalos része, ami szoros kötelék esetén egy szép zenei aláfestéssel nagyon megható tud lenni.
Persze mindenkinek saját döntési joga, hogy milyen legyen az ünnepi ceremónia. Nekem furcsa lenne egy olyan esküvő, ahol nincs köszöntés (persze kivétel, ha esetleg a szülők már nem élnek).
Nálunk egyik szülő sem kapott. Szerintem nem is tünt föl senkinek.
A te döntésed, de egyébként szerintem ez annyira nem is szokás.
Attól függ, én anyám nem olyan, páromé inkább, de ők se kaptak, mert szűk esküvő volt, terhesen.
Én meg se akartam hívni senkit, csak tanukat akartam (anyagi okokból), de aztán lett egy kis szertartás. És teljesen jól sikerült!
ha nagy lagzi lesz, akkor kapjanak, ha nem ne.
Szia!
Szerintem nem nagy baj. Nálunk se volt szükőköszöntő, de nálunk csak azért mert anyósóm nem jött el esküvőnkre és így a férjemnek kínos lett volna a dolog. Pedig nem ő tehetett róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!