Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi legyen most? Ruhaügy.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi legyen most? Ruhaügy.

Figyelt kérdés
A problémám az, hogy találtam egy csodaszép menyasszonyi ruhát magamnak, és azt mondtam, hogy ebben akarok férjhez menni bármikor is lesz az esküvőm. A gond, hogy találtam a neten egy másik ruhát is (az elsőt megvettem), és ez is nagyon nagyon nagyon szép. Az első ruhám is gyönyörű, de a 2. is tetszik. Eladni nem szeretném a ruhát, viszont 2 ruha 1 esküvőn érdekesen nézne ki, plusz nem tudom mennyiért tudnám megvarratni. Mit csináljak?
2010. dec. 10. 00:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha már megvan, nem szabad visszanézni. Ez lesz, kész. Ez a hátránya annak, ha nem az utolsó pillanatban veszed meg.
2010. dec. 10. 09:06
 12/12 A kérdező kommentje:

Na akkor tisztázzuk a dolgokat...

1. Aki nem tud olvasni ne kommenteljen, végig 2 (azaz kettő) ruháról volt szó, 3 szóba sem jött. (+nem akarom eladni a ruhámat, de ezt is írtam)

2. Bocsánat, hogy a bármikort nem fejtettem ki, nyáron lesz vagy ősszel (2011), azért írtam bármikort, mert ez még nem dőlt el.

3. Azért néztem ruhákat, mert készítenem kellett egy weblaptervet egy esküvői ruhaszalonnak, így képeket is kellett bevágnom a laphoz. (Nem direkt, és nem magamnak néztem, csak mikor megtaláltam nagyon megtetszett.)

4. Nagyon szépen köszönöm a hasznos válaszokat! ilyeneket is találtam.

5. Aki kötekedni jött ide, találjon magának hobbit. Nem bunkó válaszokra voltam kíváncsi. Úgy gondolom normális kérdést tettem fel, normális válaszokra várva. Akinek ennyi a boldogsága az életben nagyon tudom sajnálni.

Nem kérek több kommentet, mivel írtam, hogy találtam olyat, amiket használni is tudtam. Ezeket még egyszer köszönöm.

2010. dec. 11. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!