Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy valakinek/kiknek az első az utolsó marad?
Figyelt kérdés
pl.: 17 évesen összejönnek, szerelem stb. idővel összeöltözés,eljegyzés,házasság,gyerek,stb.
ismertek ilyen párokat? boldogok az ilyen emberek?
nincs meg az az érzés,hogy "nem élték ki magukat" ?!
2010. dec. 2. 15:13
11/15 anonim válasza:
Én nagyon irigylem, akinek sikerül így, és ilyen szempontból sajnálom, hogy ebben a világban élek, ahol mindenkinek az a mérce hány emberrel feküdt már össze.:( Az már úgy néz ki, hogy nem jön össze, hogy a páromnak én legyek az első (talán manapság már főleg férfi irányába, meg 20 felett, már ez irreális elvárás is lenne), de még nekem ő lenne majd, és remélem maradna is, akkor már nagyon boldog lennék.:) (egyébként nem vagyok vallásos, meg semmi, szimplán magam miatt így érzem jónak)
12/15 anonim válasza:
Nálunk az a helyzet, h barátnőm viszonylag sok pasival volt együtt előttem, voltak egyéjszakás kalandjai is, nekem viszont ő volt az első, fiatalok vagyunk még, 3 éve vagyunk együtt, de úgy érzem feleségül tudnám venni és leélni vele az életemet és egyeltalán nem zavar h nekem ő volt az első és neki voltak többen is előttem
13/15 anonim válasza:
én a vőlegényemmel 18 éves koromban jöttem össze,egy év múlva megkérte a kezem,rá fél évre összeköltöztünk,most már több,mint 3 éve vagyunk együtt,és tegnap teszteltem pozitívat!!!!
14/15 anonim válasza:
Én már sokszor kaptam,negativ kritikát,azért mert 5éve élek párkapcsolatban ugyanazzal az emberrel.amikor összejöttünk 15 voltam,most 20.Rengetegszer hallottam már azt,hogy az ilyen kapcsolatok kudarcra vannak itélve,mivel nekem is ö volt az elsö férfi az életemben.Ennek ellenére én kitartok a párom mellett és nagyon szeretem.Nem tudhatom,hogy örökre együtt maradunk-e,de ezt szerintem senki sem tudhatja biztosan,még akkor sem ha már több párkapcsolaton van tul.Ha esetleg néhány év mulva mégis elválnak utjaink én akkor sem fogom bánni,hogy az életemböl ezt az idöszakot neki szenteltem.A legszebb éveinket töltjük együtt.Egymást támogatva élünk meg jot,rosszat egyeránt és ha ez esetleg nem lesz örökké tarto szerelem,akkor is mindig boldogan fogok emlékezni rá.
15/15 anonim válasza:
Jah és még annyit,hogy egyáltalán nem érzem ugy,hogy bármi is kimaradt volna az életemböl,annak ellenére,hogy nem váltogattam a partnereimet...és abulizos korszakom is teljes volt a párommal együtt!!:-)
Elözö voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!