Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a menyasszonyi ruháról?
Nekem nem feltétlenül lenne fontos a saját ruha, de eddig én csak pesti kölcsönzőkben jártam, ahol 100 körül kezdődött egy ruha bérlése... A varratás dettó ennyi. Nem csodálom, hogy így a pestiek többsége saját ruhát varrat, mert akkor az már 100%-ban úgy néz ki, mint amit eleve szerettek volna maguknak.
Én ezért kezdtem nézegetni a használt ruhákat, az a legolcsóbb megoldás, de sajnos a többségükön tényleg látszik, hogy használt, "minél hamarabb annál jobb elpasszolva"...
Ez ruha jó állapotban volt, felpróbáltam, de azért 100 ember elé tényleg nem akarok úgy odaállni, hogy a többségnek a nagyi asztalterítője és tükrös paplanhuzatja jut róla eszébe...
nekem nem tetszik. hatulrol szep, de az eleje nem tetszik. en inkabb egy ilyen ruhat egy teltebb mellu non tudnek elkepzelni, mert ha kissebb akkor ott a mellenel az anyag csak logni fog.
vannak ennel szebb ruhak. irhatnam h ne az arat nezd, mert gondolom nem szeretned tulkolteni magad. en inkabb felkallitanek egy budgetot mi az a max amit kifizetnek erte es azon belul keresnek. szerintem ne alkudj meg csak az ar miatt mert lehet h bannad. ez a te napod es ha jol megy a hazassag intezmenye csak egyszer fordul elo az eletedben. inkabb sporolj mason.
Ne a budapesti szalonokban keress. Még a Budapesthez közeli kisebb településeken is sokkal, de sokkal olcsóbb ruhákat kapsz.
Az enyém tokkal-vonóval volt 40 000 Ft, tökéletesen az én alakomra szabva, senki sem hordta előttem és voltak jóval olcsóbbak is. 14 000 Ft-ért sikerült továbbadnom.
Egyébként tényleg azért adják ilyen olcsóan (mint én is), mert nagyon telített a piac, sok a szalon, sok a ruha. Gyakran Ukrajnából, Romániából hoznak ruhát, és ha már haszon van rajta, eladják simán, akár a látott árakon is.
Most pedig nem esküvő, hanem szalagavató szezon van, sok szülő nem engedheti meg magának a 20-30 ezres ruhákat, és az eladók tudják ezt. :)
Szerintem nem ronda, nagyon különleges, egyedi.
DE! ha nem egyezik meg TELJESEN az elképzeléseiddel, ne vedd meg, mert ez a Te nagy napod lesz, 20-30-50 év múlva is mutogatni fogod a képeket az unokáidnak!
Olyat válassz, amire szemernyi rossz érzés nélkül tudsz majd visszaemlékezni.
Bár én nadrágkosztümöt csináltattam az esküvőre (nem volt nagy cécó és azt később máshová is felvehetem), egy fűzőt is csináltattam a blézer alá.
Ha mellben nem vagy erős, akkor ez a fazon némi optikai tuninggal nagyon jó tud lenni. Nekem varrtak bele szilikonbetétet - életemben először senki se nézett a szemembe, ha beszélgettünk :)
A dekoltázs, mivel közel van az arcodhoz, fontos, úgyhogy mindenképp a saját mellméretednek megfelelő fazont válassz! A nagy szoknya a többit úgyis takarja, ott kevésbé fontos a szabás. Ha nagyon jó alakod van, akkor érdemesebb koktélruhára hajazó fazont választani, hogy mindent megmutasson.
nekem sem tetszik, ne haragudj.. olyan öreganyós....
meg még most is nézem a felső részét.. egyszerűen nehéz megfogalmazni mire emlékeztet.... szörnyű :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!