Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tavaszi vagy őszi esküvő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tavaszi vagy őszi esküvő?

Figyelt kérdés
Nem tudunk dönteni párommal.Melyik és miért(érveket,indokokat várok)?.Köszönöm
2010. nov. 27. 22:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
71%

szerintem is tavasz.Mondjuk nekem az ősz is nagyon tetszik,de,hogy majd utána jön a tél meg minden így kicsit furi.De szép a természet főleg erdős részen a falevelek meg minden.A tavasz...új virágok,olyan szerelmes,fiatalos,boldog hangulat.: D

Szerintem tavasz: p

2010. nov. 29. 22:47
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem tavasz.
2010. nov. 30. 12:47
 13/15 Mrs. Valaki válasza:

Mindkettőben van rossz és jó:

Ősz jó:

Szép a színe

Ősz rossz:

Lehet rossz idő( hideg, eső stb.)

A kék ruha nem őszi

Tavasz jó.

Sok virág

Illat

Jó idő

Tavasz rossz:

?

Ami elöbb van...

2010. nov. 30. 13:23
 14/15 anonim ***** válasza:

A kékhez szerintem az ezüst szép volna!

Ez viszonylag semleges szín, de nagyon ünnepivé tud tenni bármit a diszkrét csillogásával. Így rajtalehet a meghívón, a dekorációban, az asztalon, a ruha kiegészítőin-csokorban, a férj ruháján... Szerintem jó volna!

2010. nov. 30. 14:44
 15/15 anonim ***** válasza:
81%
Én a tavaszi esküvőt választanám, már csak a stílusomból és a személyiségemből kifolyólag is. Az úgy esküvősebb nekem, zöldell minden, nyílnak a virágok... ja, és az sem elhanyagolható szempont, hogy valszeg melegebb lesz tavasszal, mint ősszel (bár függ attól, hogy az évszakon belül mikorra tervezitek), így senkinek sem kell majd fagyoskodnia, és nem kell annyi rétegben öltözködni a vendégeknek sem.
2010. nov. 30. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!