Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tavaszi vagy őszi esküvő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tavaszi vagy őszi esküvő?

Figyelt kérdés
Nem tudunk dönteni párommal.Melyik és miért(érveket,indokokat várok)?.Köszönöm
2010. nov. 27. 22:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
87%

Tavaszi, mert:

-az emberek boldogabbak

-a természet ébredezik és nem nyugovóra tér

-nagyobb az esély a jó időre

-a szerelmesek évszaka

-csiripelnek a madarak

2010. nov. 27. 22:22
 2/15 anonim ***** válasza:
96%

Őszi, mert a kedvenc évszakom az ősz. Szeretem a színeit, az illatát, ahogy napsugarak a átvillannak az erdő színes fényeiben, ősszel mindig történik valami új, ősszel születtem, a természet nem lankad, csak pihenni tér. Nagyon szeretem a szeptembert.:)

Mindettől függetlenül nekünk a párommal augusztus 27.-én lesz:)

2010. nov. 27. 22:29
 3/15 anonim válasza:
82%
en csak egy dolgot tudok mondani hogy miert tavasz. TULIPANOK! imadom oket. lattal mar olyan eskuvoi kepeket ahol tulipantenger van a menyasszony korul??? gyonyoru. de ez persze az en velemenyem. sok boldogsagot!!!
2010. nov. 27. 22:33
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát, így elég nehéz dönteni. Elvégre tavasz a március is és a május is. Ősz pedig a szeptember és a november is.

pl. májusban már szép zöld minden, gyönyörű képeket lehet készíteni, akkor töltődünk fel energiával, a tavasz az olyan tavasz. :)

Szeptemberben még jó időtök lehet, de már nem a tikkasztó meleg, a nyári barnaság még friss.

2010. nov. 27. 22:57
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Én az őszt választanám. Szeptembert, mert akkor még jó idő van, az augusztusi kánikulák vagy viharok sem szólhatnak közbe. Főleg ha kinti esküvőt szeretnétek, vagy kinti fotózást.

Tavasszal lehet, hogy még fáznátok. Esetleg május, de akkor meg sok az eső, vihar. Legalábbis idén ill, tavaly elég nagy viharok voltak májusban/júniusban.

Meg én azért is az őszt választanám, mert az messzebb van, több idő van a szervezésre.

2010. nov. 28. 02:58
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
A miénk ősszel volt, de nem bántuk meg. A fotóink a szabadban készültek, álomszép, tarka, színes bokrok, lombok vesznek körül minket mindegyiken, szinte izzanak a képek. Mindemellett a fű még ragyogó zöld, mindenfelé rózsák... gyönyörű. Az idő is szép volt. Az egyetlen, ami esetleg az őszi esküvő ellen szól, hogy már hamarabb sötétedik. Májusban kora este már/még világos van, hiszen egyre hosszabbodnak a nappalok, ősszel sajnos már korábban sötétedik. Persze ez azon is múlik, hogy melyik őszi vagy tavaszi hónapot választjátok. Kérdés, hogy milyen esküvőt terveztek. Ha beltéren lenne a buli, akkor teljesen mindegy, hogy mikor sötétedik odakint, az őszit választanám.
2010. nov. 28. 06:31
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
miénk szeptemberben volt...és csodálatos volt az idő meg az esküvő és a lagzi is... úgyhogy ősz... =))
2010. nov. 28. 07:44
 8/15 anonim ***** válasza:
86%

Mostanában nem láttam túl sok szép tavaszt...Én inkább a tavaszt választanám, de nagyon sokszor még májusban is tök hidegek vannak, és szakad az eső. Persze ez mindig megtörténhet, akár ősszel is, de én most már inkább az őszre szavaznék. Persze nem novemberre.

Amúgy mindegy, szerencse kérdése, hogy jó idő lesz-e vagy sem. Amúgy én voltam már esküvőn úgy, hogy egész nap ömlött az eső, mégis fergeteges lagzi lett belőle. :) (Ja és ez júniusban volt...)

2010. nov. 28. 10:51
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az is segíthet a döntésben, hogy melyik színeket, virágokat szeretitek. A tavaszhoz az élénkebb, pink, zöld, piros árnyalatok illenek inkább, az őszhöz a rozsdabarna, narancs, bordó. Dekorosként szívesen segítek összehangolni a dolgokat, ha írsz! Veri(dekor)
2010. nov. 28. 16:42
 10/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Igen,május és szeptember jöhet szóba.Az esküvői rucimat már kinéztem,azon kék minták lennének,szerintem ez inkább tavaszhoz illene.viszont a kékhez még nem találtunk "párt".
2010. nov. 29. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!