Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tavaszi vagy őszi esküvő?
Tavaszi, mert:
-az emberek boldogabbak
-a természet ébredezik és nem nyugovóra tér
-nagyobb az esély a jó időre
-a szerelmesek évszaka
-csiripelnek a madarak
Őszi, mert a kedvenc évszakom az ősz. Szeretem a színeit, az illatát, ahogy napsugarak a átvillannak az erdő színes fényeiben, ősszel mindig történik valami új, ősszel születtem, a természet nem lankad, csak pihenni tér. Nagyon szeretem a szeptembert.:)
Mindettől függetlenül nekünk a párommal augusztus 27.-én lesz:)
Hát, így elég nehéz dönteni. Elvégre tavasz a március is és a május is. Ősz pedig a szeptember és a november is.
pl. májusban már szép zöld minden, gyönyörű képeket lehet készíteni, akkor töltődünk fel energiával, a tavasz az olyan tavasz. :)
Szeptemberben még jó időtök lehet, de már nem a tikkasztó meleg, a nyári barnaság még friss.
Én az őszt választanám. Szeptembert, mert akkor még jó idő van, az augusztusi kánikulák vagy viharok sem szólhatnak közbe. Főleg ha kinti esküvőt szeretnétek, vagy kinti fotózást.
Tavasszal lehet, hogy még fáznátok. Esetleg május, de akkor meg sok az eső, vihar. Legalábbis idén ill, tavaly elég nagy viharok voltak májusban/júniusban.
Meg én azért is az őszt választanám, mert az messzebb van, több idő van a szervezésre.
Mostanában nem láttam túl sok szép tavaszt...Én inkább a tavaszt választanám, de nagyon sokszor még májusban is tök hidegek vannak, és szakad az eső. Persze ez mindig megtörténhet, akár ősszel is, de én most már inkább az őszre szavaznék. Persze nem novemberre.
Amúgy mindegy, szerencse kérdése, hogy jó idő lesz-e vagy sem. Amúgy én voltam már esküvőn úgy, hogy egész nap ömlött az eső, mégis fergeteges lagzi lett belőle. :) (Ja és ez júniusban volt...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!