Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit fizettél a helyszínért hol és mit tartalmazott az ár?
Helyszínért semmit,de nekünk ősszel(idén), holt szezonban volt az esküvőnk. (amúgy azt hiszem számolnak fel vmennyit,de ez minket nem érintett)kaja-pia korlátlan 10800 Ft(ez asszem 10 órára van,után minden megkezdett óra egy 10-es pluszban)Szálloda részlege is van, az ifjú pár ingyen kapja a szobát,sztem a többieknek is tudnak kedvező ajánlatot tenni. Nagyon szép hely,kerttel,pacival,stb.
Mindennel nagyon elégedettek voltunk,kaja,kiszolgálás,vendégszeretet nálam csillagos ötös. Tata, Gottwald Hotel és Étterem
Én ugyan csak vendégként voltam itt esküvőn (ill. egyszer vacsorázni), de csak jót tudok mondani!
Nagyon kellemes a környezet, korrektek az árak és a kiszolgálás! Az alsó rész étterem + egy teraszos rész, ami rossz időben is elszeparálható és remek tánctér. A felső szinten igényes szobák vannak. Gyerekbarát a hely, a szabadban van a gyerekeknek játszótér-szerűség, trambulin stb.
Minden hónapban van torkos szerda, így 50 % kedvezménnyel próbálhatjátok ki őket, bár csalódni nem fogtok :)
Bp-től nem messze, Csolnokon található:
Utolsó vagyok!
Bocsánat, a torkos szerdán 30 %-os kedvezménnyel ehettek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!