Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek illik állni a koszorúslány ruhájának költségeit?
Ha a menyasszony kiköti hogy melyik ruha legyen akkor ő állja, ha a koszorúsok választanak akkor ők. Merthogy ugyebár aki választ az állapítja meg a ruha árát, és hát fizesse az aki választott.
Nálunk mondjuk felesben fizettük, 12000 lett volna ruha darabja, de minden koszorúslányom felajánlotta (legjobb barátnőim) hogy kifizetik a felét.
Ha a menyasszony megszabja, hogy milyen legyen a ruha, akkor neki illik állni a költségeket.
Én úgy oldottam meg, hogy megvettem az anyagot és a koszorúslányaim olyan ruhát varrattak belőle, amiben egyrészt egész este jól érezték magukat, másrészt máskor is fel tudják venni, ha olyan "kiöltözős" alkalom van.
Juj, köszönöm a rengeteg választ.
Még meglátjuk hogy fér bele az anyagi keretbe, szeretném mindenképp valamennyire finanszírozni koszorúslányaim ruháját...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!