Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kinek illik állni a koszorúslá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek illik állni a koszorúslány ruhájának költségeit?

Figyelt kérdés
2010. nov. 18. 10:24
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
72%
A házasulandóknak.
2010. nov. 18. 10:27
 2/18 anonim ***** válasza:
93%
Aki azt akarja, hogy legyenek koszorúslányok.
2010. nov. 18. 10:28
 3/18 anonim ***** válasza:
52%
Mindig arra aki ezt megkérdezi.
2010. nov. 18. 10:41
 4/18 anonim ***** válasza:
80%
De ha esetleg varratva lesz a ruha, tehát megtartják a koszorúslányok, mert még tudják később is használni, akkor nekik. Én amikor felkértem az enyémeket, mondtam,hogy bérlek nekik. Ők mondták akkor, hogy így is már van elég költségünk, meg egyébként is akkor olyat csináltatnak, ami mondjuk el megy a partira is, így ők állták. 5 ezerből kijött anyaggal együtt fejenként.
2010. nov. 18. 10:44
 5/18 anonim ***** válasza:
83%

A második válaszolóval értek egyet. Ha a házasulandók felkérnek valakit, akkor illik azt állni is, hiszen nem kis költség. Természetesen ha ennek ellenére a koszorúslány vagy a szülei vállalják a költségeket, az klassz, de ha nem, akkor bizony a párnak kell fizetni.

Ha viszont egy erőszakos rokon, aki kérés nélkül természetesnek tartja, hogy ő vagy a gyereke koszorúslány lesz, ott értelemszerűen nem fizet a pár semmit...

2010. nov. 18. 10:44
 6/18 anonim ***** válasza:
88%

10 éve voltam koszorúslány, én fizettem a ruhát, menyasszony (unokatesóm) a sminkest, fodrászt.

3 éve volt a mi esküvőnk, csajok állták a ruhaköltséget, (meg amilyen kiegészítőket akartak maguknak) mi a kozmetikust, fodrászt, virágot.

2010. nov. 18. 10:47
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
ha te kered fel, es ragaszkodsz ahhoz, hogy ilyen es ilyen ruha legyen, akkor neked, ez nem is kerdes.
2010. nov. 18. 10:48
 8/18 anonim ***** válasza:
76%
Én most voltam koszorúslány, én fizettem a ruhát, a hajamat, a sminkest. Egyedül a csokromat fizette a menyasszony, meg a fotózásunkat (volt külön minden párról), de képet nem kaptunk, azt magunknak kell előhívatni.
2010. nov. 18. 10:51
 9/18 anonim ***** válasza:
68%

Ha felkérnek, akkor a párnak, ha nem, akkor neked.

Ennek ellenére amikor felkértek, hogy legyek koszorúslány ( az unokatestvérem), nekem is csak a csokrot fizették. :D

2010. nov. 18. 10:54
 10/18 anonim ***** válasza:
68%
Én is voltam már, úgy kértek fel, mégis én álltam a ruhát. Fel se merült, hogy a házasulandóknak kellene fizetni. A csokrokat ők adták.
2010. nov. 18. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!