Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyibe kerül egy esküvő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyibe kerül egy esküvő?

Figyelt kérdés

A barátommal szeretnénk előre tervezni, hogy legyen pénzünk az esküvőnkre, ezért érdeklődünk, hogy kb mennyibe kerülhet egy esküvő. Ha esetleg van tapasztalatotok, létszi írjátok meg, mennyibe került és mekkora esküvő volt.

A mi esküvőnkre kb 70 fő vendéget várunk, templom, anyakönyvvezető, három emeletes esküvői torta, tóparton egy kibérelhető étteremben, vacsora 70 főre, sütemények, italok, mennyasszonyi ruha, öltöny, stb. Kb mennyibe fog kerülni ez nekünk?

2010. nov. 16. 08:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Ja azt kifelejtettem, hogy ez vidéki ár. Valahol pesten vagy valami "jobb" étteremben lehet sokkal több is a kaja / pia.
2010. nov. 16. 09:17
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Mi ezt úgy oldottuk meg (hogy ne rokkanjunk bele), hogy a vacsit, valamint 1-2 féle italt mi fizettünk természetesen, de el lett mondva a kedves vendégeknek, hogy aki vmi extrára vágyik (pl. whisky), az menjen oda a pulthoz és fizesse ki magának. Nem volt sértődés, mindenki tudja, hogy nem vagyunk eleresztve anyagilag és nem is ezt tartották a legfontosabbnak, hanem hogy egy jó kis buliban volt részük, finomakat ettek-ittak, nagyot táncoltak. 4500 ft-ot fizettünk fejenként, ebbe benne volt egy ebéd, egy vacsora, éjfél utáni harapnivaló, üdítő, sör, bor, pálinka korlátlan fogyasztása. A menyasszonyi ruhát magam varrtam, de egyébként is lehet olcsóbban is bérelni, nem feltétlenül kerül 100ezerbe, vagy van olyan hely (pl Ázsia center), ahol 30ezerért meg is veheted, igaz valószínűleg túl sokszor nem fogod használni. Öltönyt is lehet 50ezer alatt kapni, csak jól körül kell nézni. Maga az esküvői ceremónia a polgármesteriben 12ezer volt mindennel (értsd: pezsgő, ének, szülőknek virág), a pap nem kért pénzt, de azért adtunk neki is egy keveset.
2010. nov. 16. 09:26
 13/20 anonim válasza:
74%

az idén februárban volt az esküvőnk, 190 fő, ruha 150.000, a koszorús lányoké plusz 50.000, templomi esküvő 15000, polgári szintén, étterembe mi vittük be az alapamnyagokat a tojától tésztán át a húsig, és 2000/főért megfőzték, feltálalták stb, díszítés 100.000, virágos 125.000, fotó 120.000, videós 30.000, vőfély 30.000, sütemény 40.000, torták 100.000, tánctanár 12.000, zenekar, 120.000, italok, 110.000 (de a szénsavas üdítők, ásványvíz, és a sör az étterem árába benne volt, ez csak a borok és a tömények ára, ami nálunk kimaradt és bontatlan üveg volt azt visszavittük esküvő után, na kb ennyi szóval meg volt az ára, de megérte, jó volt a hangulat, és ha úgy nézzük a mennyasszonytánccal pluszba jöttünk ki végül. nagyot spóroltunk azzal hogy az étterembe mi vittünk be mindent!!!

előre is gratulálok, jó szervezkedést, az utolsó hét tébolyda:))

2010. nov. 16. 09:35
 14/20 anonim ***** válasza:
52%

Nos ahpgy látom ezeket a válaszokat,hálát adok az égnek amiért én falun vagyok vhol az Alföldön,úgy érzem itt nincsenek olyan "luxus igények"persze nekünk is lesz vagy 1milla.

Mi 100-120an lennénk.Nem étteremben,nem szállodában lennénk,hanem egy kollégium ebédlőjében vagy egy kultúrházban.Erre az a szokás hogy a vacsorát a rokonok fűzik bográcsban,a szokásos kaja erre a húsleves csigatásztával és marhapörkölt.Éjfél után pedig rántott hús,különböző húsok rizzsel,krumplival.A süteményeket szintén mi csináljuk,igaz lagzi elött egy héttel kell kezdeni így az előkészületeket,de sokat lehet spórolni így.A felszolgálók is rokonok,barátok(akik bevállalják és szívesen segítenek)Az italokat egy kocsmáros ismerősünkkel megrendeltetjük nagyker áron,ami nem fogy el azt visszaveszi.Ezek nem egy nagy igények,erre ez a szokás,és ennek örülök is mert nem kerül annyiba mint egy nagyvárosi lagzi legalább...

2010. nov. 16. 09:42
 15/20 anonim ***** válasza:
87%

szia!

én Budapesti vagyok,és jövőhónapban lesz az esküvőm a következő költségvetéssel:

ruha:szmoking használtan vett gyönyörű álapotban 10000 ft

menyasszonyi ruhám:szintén nagyon szép minden kiegészítővel 18.000 ft

önkormányzati esküvő:15000 ft

templomi esküvő:10000 ft

gyűrűk:55000 ft

torta:?

nekünk a meghívott vendégek száma 50 fő

olyan éttermet választottuk ahol ital csomagot is kértünk az ételek mellé amiben a tömény ital nincs benne de azt mi visszük! a kaja:4000 ft/fő,az ital csomag 2000 ft/fő hozzá.. hajnal 2 óra után a terembérletért kell fizetni valamennyit ha maradni akarunk!

zenész:nagyon sok meghallgatás és alkudozás után 50000 ft

menyasszonyi autó dísz,szülőköszöntők,csokrom:40000 ft

ennyi jutott hirtelen eszembe remélem tudtam segíteni!

2010. nov. 16. 09:50
 16/20 anonim ***** válasza:
83%

Mi jovore tervezzuk az eskuvot, a koltsegvetes a kovetkezo:

- menyasszonyi ruha kolcsonzes szlovakiabol: max 50000huf

- menyecske ruha : max 20000huf

- oltony : max 50000huf

- fotos: 70000huf

- viragos (diszites templomban, etteremben, autokra): 30000huf

- 3 tagu zenesz: 70000huf

- vofely: 35000huf

- menyasszonyi torta: ingyen

- kaja 70 fore: 3000*70= 210000huf

- ital 70 fore: 2000*70= 140000huf

Ez Gyorben lesz, es lehet vannak meg olyan kiadasok amiket nem szamoltunk, de mi max. 1millioban gondolkodunk...

2010. nov. 16. 10:03
 17/20 anonim ***** válasza:
nekünk egy 60 fős esküvő idén nyáron 1,5 millába került úgy, hogy igyekeztünk mindenből a legolcsóbb megoldást választani. Ruhát vettük esküvőkiállítás leértékelésén, virágért nagyon olcsó helyre mentünk és csak a legminimálisabbat vettük, meghívók felét otthon nyomtattuk, csak éjfélig béreltük a termet, és igy tovább. A nászajándékokbó összesen 500 ezer jött be, szóval én nem vettem volna fel rá hitelt. A menyatánc és nászajándék nagyon függ a násznép pénztárcájától. Csak akkor számíts rá, ha tehetős násznéped van.
2010. nov. 16. 11:58
 18/20 anonim ***** válasza:
Nekünk úgy volt 1,2 millió a 75 fős esküvőnk, hogy a ruhát olcsón megúsztuk (kettőnké összesen nem volt 100 ezer mindennel együtt), viszont rengeteget ittunk. :-)) Ez egy vidéki panzióban volt, zenekarral, finom vacsorával, 3 emeletes tortával.
2010. nov. 16. 14:42
 19/20 anonim ***** válasza:

Nekünk a jövőhéten lesz:) Kb. 500Eből jön ki, vidéken:

40 fős a meghívott násznép, étel 3.500Ft fejenként, ebben a süti, torta nincs benne, az plusz 20.000Ft. Üditőt, sört, és a pálinkán kívül mindent ott fogasztunk, pálinka családi főzet így ingyen lesz. Fejenként 2.000Ftra kalkulálta az étterem tulaj.

Ruhák, cipők összesen: 100.000

Fotós:30.000

Meghívók, ültetőkártyák 10.000

Virág, díszítés( a díszeket én gyártottam, nagyon pofásak:) 20.000

Anyakönyvvez. 15.000

Zene azt nálunk rokon fogja játszani.

Ehhez persze jönnek a párezres tételek mint fodrász, smink, (ha csináltatsz) apróságok tömkelege mint gyűrűpárna, pótharisnya, hajdísz, és még kitudja mi:)

2010. nov. 17. 08:48
 20/20 anonim ***** válasza:

Nálunk 54fővel a kalkuláció 600000ftre jön ki, mindennel, Bpn.

Igaz nekem nem lesz menyecskeruhám, hanem már a menyaruhám olyan lesz(2gyerkőc után lesz egy templomi megadjuk a módját esküvőnk is), fehér-bordó menyecskeruha. A párom szerelése is egy elegánsabb öltöny lesz. Étterem svédasztalos, korlátlan étel ital fogyasztással 6000/fő.

Dekoráció pár ezerért megcsinálják az étteremben...

2010. nov. 17. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!