Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül egy esküvő?
A barátommal szeretnénk előre tervezni, hogy legyen pénzünk az esküvőnkre, ezért érdeklődünk, hogy kb mennyibe kerülhet egy esküvő. Ha esetleg van tapasztalatotok, létszi írjátok meg, mennyibe került és mekkora esküvő volt.
A mi esküvőnkre kb 70 fő vendéget várunk, templom, anyakönyvvezető, három emeletes esküvői torta, tóparton egy kibérelhető étteremben, vacsora 70 főre, sütemények, italok, mennyasszonyi ruha, öltöny, stb. Kb mennyibe fog kerülni ez nekünk?
[link] (Az étel általában 5000/fö,de van ahol még 4000 ért is van eski-menü.
Amit belikeltem ott van olyan h ha többet fizetsz akkor korlátlan italfogyasztás,lehet h megéri lehet h nem,attól függ kikből tevődik össze a csapat,mert ha gyerekek,nők stb a többség akkor nem hiszem h eisznak ennyit és lehet h olcsobb az italt külön fizetni.)
[link] (23000-túl már lehet kapni,csak körül kell nézni.)
[link] (Esküvői ruha függ attol h kölcsönözve van vagy megveszed+ ott a menyecske ruha,ja és a cipők).
Torta olyan 20-25 ből megvan szerintem.Nálunk van olyan akció az egyik cukiban egész évben h 100ft/süti,ez persze nem mindenhol van de azt tudom ha több sütit rendelsz akkor engednek is belöle és ki is viszik ha a hely korrekt.(A linkeket csak példáknak kültem.)
Ruhák (neked + férjednek) 100.000 - csillagos égig
Éttermet ilyenkor "ingyen" szokták adni, ha minden fogyasztás ottani (ami az alkoholos italoknál elég borsos tud lenni..)
70 főre vacsora --> 2000 ft / fő = 140.000
Alkoholos italok: Minimum 150.000 - 250.000
Torta --> 20.000 körül
Templom díszítése legalább 50.000 Étterem díszítés szintén, ha egyedi dolgokat akartok...
Magának a templomnak a bérlése gőzöm nincs mennyi, papnak is adnak néha egy kis csúszót.
+ Még az anyakönyvvezető
+ még tuti van egy csomó rejtett költség
Ezekre az összegekre még mindre csúnyán rátesz, hogyha nem magatok csináljátok, hanem csináltatjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!