Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyibe kerül egy esküvő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyibe kerül egy esküvő?

Figyelt kérdés

A barátommal szeretnénk előre tervezni, hogy legyen pénzünk az esküvőnkre, ezért érdeklődünk, hogy kb mennyibe kerülhet egy esküvő. Ha esetleg van tapasztalatotok, létszi írjátok meg, mennyibe került és mekkora esküvő volt.

A mi esküvőnkre kb 70 fő vendéget várunk, templom, anyakönyvvezető, három emeletes esküvői torta, tóparton egy kibérelhető étteremben, vacsora 70 főre, sütemények, italok, mennyasszonyi ruha, öltöny, stb. Kb mennyibe fog kerülni ez nekünk?

2010. nov. 16. 08:42
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem legalább kétmillióba.
2010. nov. 16. 08:44
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Nővéremnek volt tavaly az esküvője, mi 210 vendéget hívtunk meg, rengeteg kaja, pia, volt az esküvői ruha és a menyecske ruha és a vőlegény ruhája összesen kb. 250.000ft volt. Maga az esküvő 1,5 millió ft-ba került, de mi nagyon sokan voltunk. Nektek ennél kevesebb lesz sztem ha csak 70-en lesztek.
2010. nov. 16. 08:56
 3/20 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem csak akkor csapjatok ekkora hacacárét, ha amúgy is megvan mindenetek és nem hiányozna ez a pénz mondjuk az otthonteremtésből. A szüleink idejében még nem volt "luxus" az esküvő, kijárt minden fiatal párnak és minden szülő meg is tudta engedni magának, hogy esküvőt csináljon a gyerekének, nem rokkantak bele. Ma meg egy olyan lakodalom, ami az annak idején középosztálybelinek számító örömszülők simán kicsengettek, 2-3 millió forint, ami sokaknál a több évi összkereset. Na mindegy, nem is ez volt a kérdés.
2010. nov. 16. 08:56
 4/20 anonim ***** válasza:
76%
Hát attót is függ,hogy hol. Kis város, nagy város, főváros? Nekünk tavaly volt, kis városban és kb. 1,4 millióból jött ki 120 főre, de ebben sok volt a segítség. Szerintem ha mindenért fizetünk,akkor kb. 1,6-1,7 körül jött volna ki!
2010. nov. 16. 08:58
 5/20 anonim ***** válasza:
78%
~1 millió. Nagyban függ sokmindentől, a helyszínektől és hogy miből milyet vesztek.
2010. nov. 16. 08:58
 6/20 anonim ***** válasza:
74%
Kérj segítséget hozzáértőtől! www.myawedding.hu
2010. nov. 16. 09:01
 7/20 anonim ***** válasza:
16%
Tuti befektetés. Bár nagyon drága egy esküvő, de a nászajándékok és a menyasszonytáncnál összejött pénz miatt megéri. Lehet rá hitelt felvenni. :) Ha ilyen téren nézzük többször házasodnék, de hát azt már a hozzátartozóim pénztárcája sem bírná :P
2010. nov. 16. 09:07
 8/20 anonim ***** válasza:
90%

[link] (Az étel általában 5000/fö,de van ahol még 4000 ért is van eski-menü.

Amit belikeltem ott van olyan h ha többet fizetsz akkor korlátlan italfogyasztás,lehet h megéri lehet h nem,attól függ kikből tevődik össze a csapat,mert ha gyerekek,nők stb a többség akkor nem hiszem h eisznak ennyit és lehet h olcsobb az italt külön fizetni.)

[link] (23000-túl már lehet kapni,csak körül kell nézni.)

[link] (Esküvői ruha függ attol h kölcsönözve van vagy megveszed+ ott a menyecske ruha,ja és a cipők).

Torta olyan 20-25 ből megvan szerintem.Nálunk van olyan akció az egyik cukiban egész évben h 100ft/süti,ez persze nem mindenhol van de azt tudom ha több sütit rendelsz akkor engednek is belöle és ki is viszik ha a hely korrekt.(A linkeket csak példáknak kültem.)

2010. nov. 16. 09:09
 9/20 anonim ***** válasza:
90%
9:09 vok ja és férfi zako stb....egyéb!A lényeg h ha az ember kifog mindet "olcson"és körülnéz,nem a legdrágábbat veszi meg akkor is egy másfél milla tuti.
2010. nov. 16. 09:11
 10/20 anonim ***** válasza:
91%

Ruhák (neked + férjednek) 100.000 - csillagos égig

Éttermet ilyenkor "ingyen" szokták adni, ha minden fogyasztás ottani (ami az alkoholos italoknál elég borsos tud lenni..)

70 főre vacsora --> 2000 ft / fő = 140.000

Alkoholos italok: Minimum 150.000 - 250.000

Torta --> 20.000 körül

Templom díszítése legalább 50.000 Étterem díszítés szintén, ha egyedi dolgokat akartok...

Magának a templomnak a bérlése gőzöm nincs mennyi, papnak is adnak néha egy kis csúszót.

+ Még az anyakönyvvezető

+ még tuti van egy csomó rejtett költség

Ezekre az összegekre még mindre csúnyán rátesz, hogyha nem magatok csináljátok, hanem csináltatjátok.

2010. nov. 16. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!