Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eladjam a menyasszonyi ruhám?
1 hónapja volt az esküvőnk és én megvettem egy másik lánytól akinek ez volt az esküvői ruhája, mert sajnáltam volna ezt a pénzt a kölcsönzősnek odaadni. Gondoltam az ára jól fog jönni, ha én is eladom.
ma azt mondta egy ismerősöm, mikor mondtam, hogy még nem kelt el, hogy normális vagyok-e? Eladnám a házasságom?
Ő babonás mindenben és a múltkor amikor azt tanácsolta, hogy vegyek lottót, mert most érdemes, akkor vettem és lett egy 2-esem. Tényleg neki van igaza ebben is?
Tartsam meg vagy adjam el, én nem vagyok babonás, vagy legalább is nem tudok róla, hogy az lennék.
"azt mondta egy ismerősöm, mikor mondtam, hogy még nem kelt el, hogy normális vagyok-e? Eladnám a házasságom?"
Kicsit hülye az ismerősöd!Úgy látszik ő belefullad a pénzbe!
Köszi a választ. Sajnálom eladni, mert olyan szép. Bár ez nézőpont kérdése. Mindenkinek a saját menyasszonyi ruhája a legszebb.
Nekem nem lenne szivem eladni...
En a jatekaimat is megsirattam, mikor anyum 12 eves korom korul ravett, hogy elvigyem az ocskapiacra, s adjam el oket... Mai napig vannak olyan jatekok, melyekert faj a szivem, pedig mar 20 elmultam...
En nem adnam el a menyasszonyi ruhamat...
Úgy gondolom, hogy ha annyira nem fontos a pénz a ruháért tartsd meg,de úgyis csak állni fog a szekrényedbe bár egy örök emlék.
Én nem adtam el a ruhámat,de csak porosodik a szekrényben viszont sokszor csak nézegetem és nosztalgiázok.
De ha most így anyagilag is úgy állnánk biztos elgondolkodnék rajta első gondolatként,hogy eladom.
A ruha gyönyörű szép (amit belinkeltél) szóval vevő az biztos lesz rá.
Bocsi,hogy segíteni nem tudtam..csak gondoltam írok.
jujjdegyönyörű
de attol még simán eladnám...minek sárguljon a szekrényben?
hülyeség ez a babona
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!