Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van akkor ha nem szeretnék koszorúslány lenni? Bőv. Lent
14/L
Az unoka tesómnak lesz az esküvője , aki éppenséggel az apám bérmakereszt fia. Elég közeli rokonuk a nagyapám testvérének az unkája. Nagyon jól tartjuk a családdal a kapcsolatot , de az unokatesómat ritkán látom mert ő Budapesten él és dolgozik és sűrűn lejön a szüleihez ,de mi mégis régen találkoztunk. Na mindegy ...
Tuti biztos h felfognak kérni koszorúslánynak , de én nem szeretnék az lenni+ még a mennyaszonyt se ismerem nem is találkoztunk meg nem is annyira szimpatikus nekem
mondd, hogy fáj a fejed
később úgyis csak ezt fogod hajtogatni...
Szerintem meg vállald be! Tök jó buli. Mikor én először koszorúslány voltam én is azt hittem,hogy tök szar lesz,de végül nagyon megtetszett. Nekem 7-szer volt benne részem,utoljára 18 évesen,de neked lehet,hogy nem lesz rá többé lehetőséged,használd ki. Nem muszáj habos-babos rózsaszínben lenni!
25/N
voltam már koszoruslány 3.-ban , de az nagyon szar volt .
most azon gondolkozok , h lenne kedvem is , de nem is.
köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!