Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen stílusú, formájú ruhák nyújtanak, és kicsinyítik a mellet optikailag?
Azért basszus, mert azzal kezded, hogy belekötsz a kérdezőbe, aki teljesen jó kategóriába írta a kérdését. Nem tudom miért kell beleírni a kérdésbe, hogy ESKÜVŐI ruha, mikor eleve egyértelmű, hogy az esküvő témában nem strandruhára kíváncsi.
Szerinted a volt és jelenlegi menyasszonyok az esküvői témát látogatják nagyobb számban, vagy az öltözködést a maga "most akkor ez a nájki cipő hány éveseknek való?" stílusú kérdéseivel?
Az egyrészes, A-vonalú ruhák nyújtanak, kis abronccsal vagy abroncs nélkül. A nyakbaakasztós ruhák is nyújtanak, de azok kiemelik a mellet. A mellet a sima pánt nélküli, egyenes ruhákkal lehet kicsinyíteni optikailag. Egy kis boleróval még jobban.
Ez ugyan nem ruha tipp, de kicsinyít! :)
Nem tudom, milyen melltartót hordasz, de a Triumphnak van egy ún. Lady Form Soft fantázianevű melltartója, ami optikailag kicsinyít. Én évek óta ezt hordom, mert már szülés előtt is nagy melleim voltak (85 D), és ez a fajta nagyon szép tartást ad, és egy-két számmal tényleg kissebbít.
Bocsánat, tényleg kihagytam, hogy milyen menyasszonyi ruha.
Köszi a válaszokat.
Utolsó köszi, meg fogom nézni azt a fajta melltartót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!