Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan képzeled el álmaid esküvőjét?
Leírom, hogy én milyen esküvőt szeretnék majd egyszer... :)
Én a saját esküvőmet tavasszal vagy egy kora nyári napon szeretném megtartani. :) Kb. 100-150 ember jönne el.
Ruha: Nem szeretem a habos-babos esküvői ruhákat. Inkább az egyszerűség híve vagyok. Tuti valami alakkiemelő, tapadós, hosszú esküvői ruhát választanék.
Például ez tetszik:
(KÖZÉPSŐ)
Fátyol: [link]
Csokor: [link]
Smink: Valami natúr, tavaszi sminket szeretnék. Mondjuk valami ehhez hasonlót:
Torta: [link]
Ez a közös tánc nagyon tetszik: http://www.youtube.com/watch?v=Vqiw-Kqtlr0
A lakodalom hagyományos lenne, vőféllyel, játékokkal.
A lagzin mulatós zene szólna.
az előttem szóló és 09:16-os nagyon eltalálták az ízlésemet:) ruha nálam is hasonló lenne.
kedves kérdező, nagyon szép ruhákat találtál, de remélem nem sértődsz meg, nem annak szánom, nekem nem az ízlésem, nem tudom, mennyire tudnád magad jól érezni benne, szerintem elég tipegős. de ha ilyen ruhára esett a választás, biztos nagyon jó alakod lehet, úgyhogy tuti szuper gyönyörű leszel benne:)
sok boldogságot!
Csak polgári, és nem túl nagy (olyan max. 50 ember-csak a család, közeli barátok, és rokonok közül is csak azok, akiket meg szeretnék hívni). Ruhából én is inkább egyszerűbb, testhez simulóbb fazont választanék (azok most nagyon tetszenek, amiknek az alja ráncolt-összehúzott), pántosat (sajnos nem tudok pánt nélkülit hordani, pedig gyönyörűek). A hajam sztem félig lenne feltűzve vagy kiengedve vmi extrával (mert nem szeretem kontyban a hajamat... sztem túl fiús arcom van ahhoz :S). Ugyan nem vagyok babonás, de a "valami új..."-kezdetű népi bölcsességet sztem betartom :). A sminkem egyszerű, natúrabb lenne, a csokrom pedig lekerekített vagy csepp formában végződő... a virág színén már gondolkoztam, de addig jutottam csak el, hogy nem fehér, nem piros, nem bordó és nem rózsaszín (gondoltam eddig vaníliaszínűre, sötétkékre, lilára, barackszínűre).
A szertartás ne legyen nyálas (de legyen romantikus azért), és ne legyen túl hosszú.
Utána. Lakodalom. Legyen a hely elég tágas, és ugyan nem akarok báltermet, de legyen vmennyire azért elegáns. Szeretném, ha a menüben lenne egy-két különlegesebb étel is, de persze lesznek benne "alapdarabok", amiket tuti mki szeret. Tortából lehet, hogy nem fogok nagyon esküvőit választani (mert azoknak a nagy része vagy giccses, vagy az íze geil)... sőt, azon is gondolkodtam már, hogy tortaformában kirakatok cukormázas muffinokat :D. Egyébként sütiből mindenképp lesz diabetikus is, hiszen nem egy nagyon jó barátom cukorbeteg sajna. Ha lesz vegetariánus vendég, akkor lesznek vega fogások is.
Zene. Vagy retrózenekar, vagy általunk összeállított zene magnóról... mulatós max. mutatóban. Menyecsketáncot nem feltétlen szeretnék, vőfélyt sem, idióta lagzis játékokat sem (ha van menyasszonyrablás, akkor szeretném, ha... khmmm... intellektuálisabb zálogfeladatok/próbatételek lennének... egyébként lagzis játékokból is vannak aranyosak, pl. ilyen házaspárbaj meg jókívánságlufi-szerűek, azokat még akár bele is fogom építeni). Hivatalos videóst nem kérek, fotóst csak esküvői képekre, a lagzira nem.
A terem dekorációja legyen elegáns, de mégis friss... bár színt még nem választottam.
Így kb. ennyi :). Ja, és a meghívóm valószínűleg színházi színlap-szerű lesz, mert megőrülök a színházért (láttam vhol ilyet, hogy "Az Élet rendezésében bemutatjuk a Nagy menyegző c. többfelvonásos színdarabot... Menyasszony: XY, Vőlegény: XZ, Az őrjöngő tömeg: a násznép :D)
21/l
Ha pénz és a rohanás nem lenne akadály az enyém ilyen lenne.
Sok ember lenne, minden családtag akivel tartjuk a kapcsolatot, és fontos nekem.
Ez olyan 60 fő nálunk páromnál 40 körül tehát kb százan lennénk.
Smink szintén nem lenne, mert azm szinte soha nem használok.
A ruha szép fehér, majdnam mindegy hogy milyen.
Középhosszú hajam szintén leengedve.
Fényképész a tesóm lenne, mert ő nagyon jól fotóz.
Ősszel lenne, mondjuk októberben, mert akkor szép szines a természet, és jó képeket lehet csinálni.
A jellege hagyományos lenne.
Valamilyen zenekar.
És jó lenne, ha nótázni szerető nagyszüleim, nótáznának.
Más zenélgető rokonaim egy kicsit zenélnének.
A kaját a család dobná össze, az otthon tartott állatokból, és együtt főzné meg.
Lenne hely táncolni is, meg kajálni is, és jó lenne ha ez nem lenne megfizethetetlen.
És gyalog mennék a hivatalig, hogy a kiváncsi szomszédok, és az utca népe tudjanak lesekedni.
Mert én is szerettem ha ismerős házasodott.
ja és még nászutat, egy kis csendes eldugott, nyugodt helyre, ahol rajtun kiívül nemigen vannak.
Lehetne mondjuk Erdélyben, vagy Magyarországon is.
Én voltam az utolsó 3.
De szerintem nekem nem is lesz esküvőm, ha 200.000 ftból nem jön ki.
Én kissé latinos hangulatot képzeltem el,lakodalomra,színes fények,koktélok,és latin zene, SEMMIKÉPP SEM MULATÓS mert én attól teljesen kikészülök. :D
Ruhából nem szeretnék habos-fodrost,de legyen uszája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!