Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyáron lesz esküvőm. Mennyivel előtte kell a dolgokat intézni hogy minden meg legyen? 24/L
Figyelt kérdés
Csak kiváncsiságból kérdezem, mert szüleim segitenek, de annyira izgulok, sose hittem volna hogy egyszer én is feleség lehetek. Már nézegettem itt a meghivókat, arra az idézetet mi iratjuk bele, vagy már igy vesszük meg? Annyi kérdésem van, :D :D
Ki van még a házasság előtt? Amilyen érzékeny vagyok, az egész esküvőmet végig könyezem ettől félek, és a sminkem is oda lesz. :D
Olyn idézetet hol találok ahol szüleimtől búcsúzó szöveget mondok. Mert én szeretném mondani, bár nem sok sikerrel mert a sirástól nem fog menni. A lényeg hogy legyen benne a köszönet a fel nevelésben stb. Megható még irni is róla :) A menyasszonyi csokor vörös rózsából?? Véleményetek? :) Tapasztalatokat várok.
2010. nov. 9. 15:15
11/14 A kérdező kommentje:
köszi köszi :):)
2010. nov. 9. 18:11
12/14 anonim válasza:
már sok esküvön túl vagyok, szerintem nem lehet elég korán elkezdeni a szervezést, mert hatalnas a kínálat, és nem egyszerű a legjobbat kiválasztani, ha gondolod nagyon szívesen segítek tanácsokkal ötletekkel!írj nyugodtan, hol lesz?
13/14 A kérdező kommentje:
szia- esküvő szervező vagy? merre laksz?
2010. nov. 22. 09:34
14/14 anonim válasza:
Nekünk május végén lesz az esküvőnk, a zenekar a vőféj a videós, a fotós és a helyszín már le van foglalva, anyakönyvvezetőnél is voltunk már. Maradt a dekor, a kaja a meghívó... stb.A meghívóra természetesen te választhatod ki az idézetet. Az enyémet barátnőm fogja csinálni (elektronikus grafikus) és már a kész meghívót kell vinni a nyomdába. Egyébként ott a tervezésért is kérnek valamennyi pénzt szerintem. Rengeteg apróság van szóval érdemes a kelendőbb dolgokat már most lefoglalni(helyszín és a zenekar a legfontosabb a jó bulihoz szerintem:)) Kellemes készülődést és szervezést neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!