Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a ruha felvehető eskövőre, vagy túl menyasszonyos?
Mármint túl fehér?
febr. 16. 01:31
febr. 16. 01:32
Szerintem nem túl fehér, nekem inkább szürkének tűnik. Ezt nyáron, a 60 fokban gondoltad, vagy egyéként? Mert nekem rögtön az ugrott be, hogy úgyis veszel rá egy bolerót, vagy egy csini zakót, amíg épületen belül vagy, meg amíg a hivatalos rész zajlik, aztán mindjárt nem is látszik annyira ki, ha élőben "fehérebb". Amikor meg már a vacsi része van, úgyis tök mindegy, mi van rajtad, a kutya nem azt fogja nézni.
febr. 16. 07:50
Szerintem attól függ, hogy mi lesz az arán. Ha nem teljesen fehér a ruha, hanem inkább ekrü vagy krém, akkor picit necces a színe. Illetve ha nem klasszikus nagy menyasszonyi ruha lesz rajta, hanem koktélruha vagy hasonló, akkor picit sok.
Tegyük fel, hogy a klasszikus nagy fehér ruhát veszi fel, ebben az esetben teljesen jó.
Gondolj arra is, hogy sok esetben nem teljesen olyan a szín, mint amilyennek a képeken tűnik.
Amúgy első mosásnál dobd be a sötétek közé, hogy rendszeresen szürke legyen. 😂😂😂
Sok múlik a kiegészítőkön is. Például kékkel nagyon jól mutatna.
febr. 16. 07:51
Szerintem felvehető olyan kiegészítőkkel, amitől nem lesz egyáltalán “menyasszonyos” vagy fehér összhatása, bár határeset. Én az ilyeneket úgy szoktam eldönteni, hogy illő-e, nem sok/kevés-e, nem túl rövid stb…hogy ha bizonytalan vagyok, inkább mást válaszok. Azzal tuti nem lövök mellé.
febr. 16. 13:31
Nem menyasszonyos, de vendégként nem ezért nem venném fel, hanem mert túl "partizós". Egyáltalán nem elegáns.
febr. 16. 18:53
Voltam olyan esküvőn, ahol a menyasszonyon és a barátnőjén teljesen véletlenül ugyanaz a ruha volt (menyecske) :D
Nem klasszik, hanem fehér-virágos, de olyan jót nevettünk ezen.
A te ruháddal semmi gond, nálunk pl a fél násznép feketében jött 😂, nem azért, mert bárki meghalt vna.
febr. 16. 19:25
Én hanyagolnám ezt a ruhát, mert fotókon, bizonyos fényviszonyokban simán fehérnek vagy ekrünek tűnhet, és akármennyire nem habos-babos, úgyis az lesz pár embernek a benyomása, hogy "na, ez sem tudja, hogy kell felöltözni egy esküvőre / irigy a menyasszonyra, ezért úgy öltözik fel". Arról nem is beszélve, hogy ez a ruha nem annyira esküvőre, hanem inkább dizsibe való (kiv. ha a násznép is olyan, hogy nem tudnak elegánsan felöltözni egy esküvőre, és egy csinos, elegéns koktélruha is túltöltözöttnek hat közöttük).
febr. 17. 08:02
Milyen cipővel, ékszerrel, táskával viselnéd?
Ha azok nem fehérek akkor nem leszel tartalék menyasszony :)
febr. 17. 12:52
febr. 18. 11:51
Kapcsolódó kérdések: