Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Vissza lehet mondani, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vissza lehet mondani, ha valakit már meghívtál az esküvőre?

Figyelt kérdés
Csak szóban hívtam meg két távoli barátot (párjaikkal együtt), de időközben sajnos kiderült, hogy le kell faragnunk a vendéglistából, anyagi okok plusz létszám korlátozás a helyszínen. Addig jutottam velük a beszélgetésben, hogy tudják a dátumot és a helyszínt, mondtam nekik, hogy kb karácsonykor lesznek meghívók is már. De közben ugye változott a terv és távoli barátok sajnos nem férnek bele :/ Két ünnep között fogok velük találkozni. Szerintetek hogy mondjam meg nekik sértődés nélkül? Igazság szerint nem nagyon vagyunk közeli barátok, évente egy max két alkalommal találkozunk.
dec. 8. 16:03
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem siman nem kerdeztek ra.van ilyen ha az ember a sajat maganak szervezi.

Ha talakozol veluk mond el h buta voltal es nem figyeltel a letszamra. Es a hely amit kineztel mar nem fernek bele. Es h nagyon sajnalod.

Am siman beuthet barmi ami miatt nem tudnak kifizetni egy nagyobb eskuvot. Pl szarra torte a volegeny a vadiuj ceges autot... (Volt ra perecedens)

dec. 8. 19:07
 12/23 anonim ***** válasza:
57%
Ha anyagi gondjaitok vannak, akkor miért ragaszkodtok az esküvőhöz? Bebattyogtok a polgárjenőhivatalba és 0 forintból aláírjátok a papírt. 5 év múlva elváltok. Ennyi.
dec. 8. 19:16
 13/23 anonim ***** válasza:
33%

Alig van pénzetek, de azt elherdáljátok esküvőre.

Remélem hamarosan érkeznek a gyerekek is, hogy szeretetben felnőjjenek, mert csak az a fontos ugye, a pénz nem.

Nem baj, ha megtudják hogy ilyen hülyék vagytok, lehet amúgy se mennének el. Kivéveha ők is olyan hülyék, mint ti.

dec. 8. 19:51
 14/23 anonim ***** válasza:
26%

Tehát szóltatok potenciális vendégeknek, hogy meg vannak hívva, de ezt azelőtt tettétek, hogy egyáltalán kiszámolátok volna, hogy az anyagi helyzeteteknek megfelelően hányat tudtok fogadni.

Ez a gáz az egészben. Fordítva csináltátok a dolgokat.

Szégyen ide, szégyen oda, szépen felhívjátok őket (bár elegánsabb lenne személyesen intézni) és sűrű elnézést kérve elmondjátok, hogy nálatok plusz négy ember komoly anyagi terhet jelent és erre sajnos nem gondoltatok, amikor elsütöttétek a meghívás.

Kárpótlásul a rákövetkező hétvégén átjöhetnek hozzátok, mert tesztek nekik félre az esküvői tortából (bár lehet, hogy esetetekben, még az a négy tortaszelet is komoly anyagi kihívást jelent).

dec. 8. 20:12
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

8

De h h létszam.korlat van? Az etterembe nem férnek annyian?

dec. 8. 22:26
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Sok választásod nincs. Eleve miért akartad meghívni ha évente 2x taliztok azt nem értem...
dec. 8. 23:33
 17/23 anonim ***** válasza:

Szerintem ha valakivel évente kétszer találkozom és nem nagyon vagyunk barátok, akkor nem hívom meg őket az esküvőmre.

Ha viszont már megtetted, akkor vállalni kell, hogy vagy eljön ez a plusz 4 ember is és akkor rajtuk bukik meg a költségvetés (azért ez is gáz, ennyire nem lehet élére állítani minden forintot egy esküvőnél), vagy megmondod nekik szépítés nélkül, hogy sajnos elszámoltad magad és mégse. Ciki, nagyon ciki, de ha évente kétszer találkoztok akkor nem hiszem, hogy számoltak meghívással, vagy az sem lesz olyan ciki, ha emiatt megromlik a kapcsolat.

dec. 9. 10:01
 18/23 anonim ***** válasza:
Arra nem válaszoltál, az étterembe be tudják zsúfolni még azt a 4 széket?
dec. 9. 12:43
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Én már csináltam ilyet.

Sajnálkoztak egy sort, hogy de milyen jó lett volna ott lenni, de megértették, és előre is sok boldogságot kívántak.

14 év telt el, még mindig nagyon jóba vagyunk, nem volt hatással a kapcsolatunkra.

dec. 9. 20:28
 20/23 anonim ***** válasza:

Visszamondhatod, de elég nagy taplóság, pláne ilyen indokkal.

Akkor tudom elképzelni, ha visszamondok valakit, hogyha idő közben valami miatt elmérgesedik a kapcsolat.

tegnapelőtt 10:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!