Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vissza lehet mondani, ha valakit már meghívtál az esküvőre?
Sértődés lesz belőle. Inkább érd el, hogy ne akarjanak jönni! Mesélj nekik arról, hogy répatorta, biciklileves és tücsökpörkölt lesz a menü, az alkoholfogyasztást kitiltottátok és zeneként végig a Mos-OI együttes számai fognak dübörögni.
Lengesd be, hogy a "buli" fizetős, és "nagyon a köccségek" lesz az 100 ezer per fő is. Cserébe répatorta és társai.
Maguktól nem fognak eljönni :P
Szerintem nagy bunkóság lenne visszamondani... Pláne ha dátumot mindent tudnak, szerintem ők is így készülnek már.
Valószínűleg nem ez a 2x2 távoli barát fogja romba dönteni a büdzsét, inkább kibírnám a helyetekben.
Ilyet nagyon nem illik. Én nem tudnám megtenni, vagy ha mondjuk fegyvert tartanának a fejemhez, és emiatt mégis megtenném, életem végéig szégyellném magam miatta.
Nem hiszem el, hogy négy emberen múlik minden.
Mondd meg nekik, hogy nem fogtok elférni a helyszínen.
Nem a ti esküvőtök körül forog az életük. Túl fogják élni.
Ezt előre ki kellett volna matekozni. Így, hogy beharangoztad, nagyon gáz visszavonni a meghívást.
Ha nagyon csórik vagytok és tényleg ezen a négy vendégén múlik a költségvetési terv megvalósítása, akkor őszintén meg kell nekik mindani, hogy rosszul álltok anyagilag, így csak a legközelebbieket tudjátok meghívni.
8
Hát akkor mondd meg nekik. Ciki lesz. Most mit mondjuk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!