Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok, akik lagzi helyett csak egy vacsorával ünnepeltek az esküvő után: ti valamivel különlegessé tettétek a vacsorát?
A templomi és polgári esküvőnk után egy vacsorát tervezünk kb. 40 fővel. Zárkózott emberek vagyunk, egy zenés-táncos bulit nem viselnénk jól, ezért döntöttünk így. Viszont kicsit tartok tőle, hogy nagyon snassz, unalmas lesz így az este, és szeretném, hogy a társaság jól érezze magát. Ti esetleg feldobtátok valamivel az estét?
Úgy tervezzük, hogy kilencre vége lesz az egésznek.
40 fővel.. zárkózottak..
Nálunk összesen voltunk 7en. Nem csináltunk semmit, ettünk, beszélgettünk, mentünk a dolgunkra. Nem volt unalmas.
A 40 fő az számomra már tömeg kategória. Tudom, sokaknak a "meghívtam a fél Megyét, a másik fele meg eljön magától is" kategória az esküvő, de én nagyon rosszul érezném magam ilyen sok ember közelében.
8-10 fő is bőven sok, nagyszüleim esküvőjén 12-en voltak (kb. 10 rokon és közeli 2 haver) és akkori mércével nagyon keveset költöttek, "másnap" (vagy hétfőn) kb. már dolgozniuk kellett menni, szóval nem volt daj-daj. Szerintem ez követendő példa, nincs értelme a bohóckodásnak, idétlenkedéseknek, vőfély ízléstelen kecskerímeinek, a szintin romamulatóst játszó arcok jelenlétének meg a sok sértő "hagyománynak", amelyek fele abból indul ki, hogy minden férfi nagyszájú szavakban szexmániás, de mellé impotens is és minden nő házsártos sárkány, aki már korábban orálisan kielégítette a fél települést.
Unokahúgomnak hasonló volt, megvolt a polgári, ott helyben is fotózkodtunk, aztán mentünk étterembe. Voltunk talán 30-an. Megvacsoráztunk, beszélgettünk, fotózkodtunk ott is párat, ajándékokat átadtuk. Kellemes élmény volt. Nyilván nem volt olyan, mint egy hajnalig tartó lagzi.
Háttérben szólt lágyan valami zeneválogatás, amit gondolom az ünnepeltek állítottak össze.
4 en voltunk, pont ma egy hete vagyok feleség 😃
Szakadt az eső, minden zárva volt, így esküvő után haza jöttünk, aztán este 8 körül mentünk enni egy étterembe foglalás nélkül. Tele volt az étterem, beszélgettünk, jókat röhögtünk a régi sztorikon, fotózkodtunk majd mentünk haza. Azért 40 ember tud beszélgetni, viccelődni kaja közben is 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!