Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a menyasszonyi ruháról?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Kétrészes, nem túl hosszú a felsője, vagy csak ezen a csajon tűnik úgy? Ne kíméljetek, csak őszíntén mondjátok meg a véleményeteket a ruháról. Még van időm változtatni. :)

2010. nov. 4. 15:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Megmondom őszintén, nekem nem tetszik. Utálom az ujjatlan ruhákat, mindegyik azt a hatást kelni mintha lógna a mell.
2010. nov. 4. 20:05
 12/19 anonim ***** válasza:
Nekem egy picit túl egyszerű. Nem azt mondom, hogy legyen túlzottan habos-basos de ha van rajta egy kis gyöngy vagy csipke az nem baj:) Az ilyen dekoltázsú ruhák pedig azokon mutatnak jól akiknek nagy a cicijük. Nekem átalagos mellméretem van de lecsúszott a szalagavatómon.:S
2010. nov. 4. 20:18
 13/19 anonim ***** válasza:
nagyon szép maga a ruha. milyen az alkatod? nincs a lányra igazitva ezert a csajon nem tetszik pedig ha egy picit igazitva lenne rajta szupi lenne. gyönyörű ruha felvennek ilyet meretre igazitva.
2010. nov. 5. 13:13
 14/19 anonim ***** válasza:
most jövök rá ez te vagy többfele ruhaval. szoval jo lenne neked ez a ruha csak iazitasd meretre ugy tökéletes lesz.
2010. nov. 5. 13:16
 15/19 A kérdező kommentje:

Nem, nem én vagyok esküszöm! :) Ezen az oldalon találtam a ruhát, itt láthatjátok, hogy ez a csaj a szalon modellje.

[link]

Egyébként én magas vagyok, vékony, de mellben erősebb, mint ez a lány.

2010. nov. 5. 15:23
 16/19 anonim ***** válasza:
Nekem ehez hasonló volt. Jó pocitakaró, én 5 hónapos terhesen is fel tudtam venni, és nem néztem ki töltöttgombócnak tőle.
2010. nov. 6. 13:05
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem túl egyszerű és lapos az abroncs.

Nem azt mondom, hogy legyen habos-babos, sőt..., de azért ennél lehetne szebb is, pl. egy fűzős felsőrésszel, szélesebb abronccsal.

Például ez a kissé turnűr-ös szabású, 19. századot idéző ruha: [link]

[link]

vagy nagy abroncsos

[link]

[link]

[link]

de ha ragaszkodsz ehhez a most nagyon divatos fazonhoz, én a helyedben egy kicsit "izgalmasabb", elegánsabb, igényesebb kidolgozású ruhát választanék:

[link]

[link]

stb... [link] [link] itt nagyon sok szép van.

Ha maga a ruha nem fűzős, vagy csak műanyag merevítős, javaslok az igazi fűzőt alá [link]

Sok boldogságot.

2010. nov. 7. 04:30
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, ezek nagyon szép ruhák! És igazad van lehetne szebb is ez a ruha, ugyanis voltam próbálni tegnap, és élőben nagyon nem tetszett a ruha, és a szalon többi ruhája is hát....:S Úgy gondoltam, hogy először itt a környékünkön lévő szalonokban nézek körül, de csak ez a ruha tetszett, egészen addig míg meg nem láttam élőben. Úgyhogy most nézelődöm tovább. :) Ha valami megtetszik akkor megint belinkelem, hogy kikérjem a véleményeteket. :) Köszönöm mindenkinek!
2010. nov. 7. 19:21
 19/19 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, hogy kisvárosi szalonokban, sőt nagyvárosokban is nagyon sok ilyen "gagyi" szalon létezik, vékony anyagú ruhák, átlátszik az abroncs, aminek béna a formája, egy karika van az aljában, logó felsőrész, rövid szoknya (nehogy tönkremenjen) stb... (én inkább férjhez mennék egy kosztümben ezek helyett)

Menyasszonyi ruháért a jobb szalonok kb. 100-150 ezret kérnek el, de szerintem érdemesebb ilyen helyre elmenni, tehát a legközelebbi nagyváros (pl. Bp, Pécs, Szeged, Miskolc stb...) meg kell keresni a nivós szalont, mert rengeteg kölcsönző van, többségük pocsék, és ott is vigyázni kell mert sok helyen vannak alsóbb kategóriás ruhák, pl. a tizsamiban is amit belinkeltem, a híresebb tervezők ruhái mellett.

Amiket belinkeltem, azok nagy része Mori Lee ruha [link]

2010. nov. 7. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!