Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a menyasszonyi ruháról?
Kétrészes, nem túl hosszú a felsője, vagy csak ezen a csajon tűnik úgy? Ne kíméljetek, csak őszíntén mondjátok meg a véleményeteket a ruháról. Még van időm változtatni. :)
Nem, nem én vagyok esküszöm! :) Ezen az oldalon találtam a ruhát, itt láthatjátok, hogy ez a csaj a szalon modellje.
Egyébként én magas vagyok, vékony, de mellben erősebb, mint ez a lány.
Nekem túl egyszerű és lapos az abroncs.
Nem azt mondom, hogy legyen habos-babos, sőt..., de azért ennél lehetne szebb is, pl. egy fűzős felsőrésszel, szélesebb abronccsal.
Például ez a kissé turnűr-ös szabású, 19. századot idéző ruha: [link]
vagy nagy abroncsos
de ha ragaszkodsz ehhez a most nagyon divatos fazonhoz, én a helyedben egy kicsit "izgalmasabb", elegánsabb, igényesebb kidolgozású ruhát választanék:
stb... [link] [link] itt nagyon sok szép van.
Ha maga a ruha nem fűzős, vagy csak műanyag merevítős, javaslok az igazi fűzőt alá [link]
Sok boldogságot.
Az a helyzet, hogy kisvárosi szalonokban, sőt nagyvárosokban is nagyon sok ilyen "gagyi" szalon létezik, vékony anyagú ruhák, átlátszik az abroncs, aminek béna a formája, egy karika van az aljában, logó felsőrész, rövid szoknya (nehogy tönkremenjen) stb... (én inkább férjhez mennék egy kosztümben ezek helyett)
Menyasszonyi ruháért a jobb szalonok kb. 100-150 ezret kérnek el, de szerintem érdemesebb ilyen helyre elmenni, tehát a legközelebbi nagyváros (pl. Bp, Pécs, Szeged, Miskolc stb...) meg kell keresni a nivós szalont, mert rengeteg kölcsönző van, többségük pocsék, és ott is vigyázni kell mert sok helyen vannak alsóbb kategóriás ruhák, pl. a tizsamiban is amit belinkeltem, a híresebb tervezők ruhái mellett.
Amiket belinkeltem, azok nagy része Mori Lee ruha [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!