Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról ha a lagzin a vőlegénnyel egy hivatásos prosti táncolna?
Szerintem az a legénybúcsún szokott lenni.
Munkatársam mesélte hogy a legénybúcsújára a barátai vittek neki egy örömlányt.
A felesége is megtudta. 2 gyerek lett, aztán elvált a nő.
Milyen rendes haverok. Érdekes párhuzam a két gyerek és a válás:) Szerintem nem a prosti volt az ok.
A vicc jut a kérdésről eszembe:
- Mit csináljak, ha a társaságban lekurváztak?
- Ne menj oda, ahol ismernek.
#4: Én férfiként legénybúcsúról is azonnal hazaküldeném a kvát, de az is lehet, hogy ott azonnal befejeznénk a mulatozást.
Férfi vagyok, és nem féreg. Van egy párom, akit imádok, tisztelek, és megbecsülök. Attól, mert még nem vagyunk házasok, létezik a hűség és tisztesség nevű dolog. Akinek ez arról szól, hogy pont a házasság előtt még egyszer megcsalja és megalázza azt, aki szereti, és bízik benne, az az én szememben minden, csak nem ember.
Te vagy a menyasszony és egy ilyen meglepetést akarsz a párodnak, hogy oda hívsz egy prostit? EZ nem szokás. A vőlegény a menyasszonnyal szokott táncolni.
Ha valami extrém dolgot akarsz, akkor inkább különleges legyen a ruhád, vagy a helyszín, vagy a meghívó, vagy a zene, akármi, de ez a prosti nagyon nem passzol ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!