Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Műkörmöt csináltatnék esküvőre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Műkörmöt csináltatnék esküvőre. Ajánljatok légyszi olyan körmöst bpn aki tényleg profi és szépet igényeset csinál?

Figyelt kérdés
2010. nov. 3. 09:29
 1/10 anonim ***** válasza:

Igaz ez kicsit fentebb van "Dunakeszi", de neki tetszik a munkája!

[link]

2010. nov. 3. 09:36
 2/10 anonim ***** válasza:
A www.nails.hu oldalon tudsz keresni lakóhely szerint körmöst :) És fenn vannak a képek a munkáikról is, tehát el tudod dönteni, hogy mennyire tetszik, a munkája
2010. nov. 3. 09:56
 3/10 anonim ***** válasza:

Kistarcsán (20percre az Örstől) ha leszállsz a hévről, egyből ott van egy olyan üzletház, hogy Oázis. Ott dolgozik az én műkörmösöm az Anett, és gyönyörű munkái vannak:) Én az első körmösömtől menekültem hozzá és őszintén mondom, hogy egyáltalán nem bántam meg, sőt!

Ha érdekel írj privátot és megírom a számát:)

20/L

2010. nov. 3. 10:07
 4/10 anonim ***** válasza:
Én a 4. kerületben tudok nagyon jó körmöst, igényesen és gyorsan dolgozik (nekem ez fontos, az előző körmösömnél 3 óra volt egy töltés, eluntam az életem ő meg 1 óra alatt kész) és nem drága. Ha helyileg jó lenne szólj és megadom az elérhetőségét.
2010. nov. 3. 10:47
 5/10 anonim ***** válasza:
Csak egy jó tanács: ha még nem volt műkörmöd, akkor még az esküvő előtt próbáld ki. És ha kontaktlencséd is lesz, kalkuláld bele, hogy hosszú körmökkel nem fogod tudni kiszedni (ha nincs benne gyakorlatod).
2010. nov. 3. 12:11
 6/10 anonim ***** válasza:
Én Soroksáron tudok jó körmöst XXIII.KER
2010. nov. 3. 19:50
 7/10 A kérdező kommentje:
jó a 4. ker is nem lehet rádprivizni.légyszi privizz rám köszi
2010. nov. 3. 19:54
 8/10 anonim ***** válasza:

A kistarcsai Oázisban nem sok jót hallottam a körmösről.

Úgy tudom,hogy nagyon sok a vendége,de alig tud pár fajta körmöt csinálni.

Akkor már inkább pár méterrel arrébb van egy szolárium,és ott dolgozik egy körmös, aki győnyörű körmöket csinál,alapos,és precíz. Na őt bátran ajánlom!

Viszont fényképek alapján dönteni nagyon rizikós,mindenképp menj el egy próba körömre ha választasz valakit,mert én pár év kihagyás után csináltattam újra körmöt,közben elköltöztem,és alig találtam jó körmöst,mindegyiknek szép kép volt a honlapján,aztán amit csináltak az meg egy nagy nulla volt.

2010. nov. 5. 14:03
 9/10 anonim ***** válasza:

A kistarcsai Oázisban nem sok jót hallottam a körmösről.

Úgy tudom,hogy nagyon sok a vendége,de alig tud pár fajta körmöt csinálni.

Az hogy mit hallasz egy dolog, én viszont havi rendszerességgel járok hozzá és csak tudom már, hogy bármit kértem és kérnek tőle azt megcsinálja:) Mellesleg nem hiába hogy tömve van a naptára.... sokan menekültek hozzá más körmösöktől és mindenkinek eltudja készíteni amit szeretne.

Persze hozzá is be kell időben jelentkezni, nem pedig pár nappal az előtt hogy mennék.

2010. nov. 5. 14:16
 10/10 anonim ***** válasza:
Bárhol is csináltatod csak elegánsat válassz, mert az való esküvőre. Előre is sok boldogságot!
2010. nov. 5. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!