Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Műkörmöt csináltatnék esküvőre. Ajánljatok légyszi olyan körmöst bpn aki tényleg profi és szépet igényeset csinál?
Kistarcsán (20percre az Örstől) ha leszállsz a hévről, egyből ott van egy olyan üzletház, hogy Oázis. Ott dolgozik az én műkörmösöm az Anett, és gyönyörű munkái vannak:) Én az első körmösömtől menekültem hozzá és őszintén mondom, hogy egyáltalán nem bántam meg, sőt!
Ha érdekel írj privátot és megírom a számát:)
20/L
A kistarcsai Oázisban nem sok jót hallottam a körmösről.
Úgy tudom,hogy nagyon sok a vendége,de alig tud pár fajta körmöt csinálni.
Akkor már inkább pár méterrel arrébb van egy szolárium,és ott dolgozik egy körmös, aki győnyörű körmöket csinál,alapos,és precíz. Na őt bátran ajánlom!
Viszont fényképek alapján dönteni nagyon rizikós,mindenképp menj el egy próba körömre ha választasz valakit,mert én pár év kihagyás után csináltattam újra körmöt,közben elköltöztem,és alig találtam jó körmöst,mindegyiknek szép kép volt a honlapján,aztán amit csináltak az meg egy nagy nulla volt.
A kistarcsai Oázisban nem sok jót hallottam a körmösről.
Úgy tudom,hogy nagyon sok a vendége,de alig tud pár fajta körmöt csinálni.
Az hogy mit hallasz egy dolog, én viszont havi rendszerességgel járok hozzá és csak tudom már, hogy bármit kértem és kérnek tőle azt megcsinálja:) Mellesleg nem hiába hogy tömve van a naptára.... sokan menekültek hozzá más körmösöktől és mindenkinek eltudja készíteni amit szeretne.
Persze hozzá is be kell időben jelentkezni, nem pedig pár nappal az előtt hogy mennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!