Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő nyitótáncnál ami nem magyar, számít a dalszöveg? Érdekel bárkit is?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert nálunk bár jól hangzik a dal, de messze nem romantikus vagy ilyesmi, de legalább angol. Számít az ilyen vagy csak jó legyen az egész és kész?aug. 12. 22:55
1/19 A kérdező kommentje:
A kérdést kijavítanám: Esküvői nyitótáncnál a zenében ami nem magyar, számít a dalszöveg?
Így már érthetőbb :D
aug. 12. 23:16
2/19 anonim válasza:
Elég nehéz olyan zenét találni aminek mind a dallamával mind a ritmusával mind a szövegével tudtok azonosulni. És még ott a videoklip is, ami egy romantikus szövegre is olyan brutál obszcén vagy idétlen tud lenni, és akkor arra asszociál az ember. Nem egyszerű. De azért pedig valamennyire számítana.
3/19 A kérdező kommentje:
számítana vagy számít?
aug. 12. 23:23
4/19 anonim válasza:
Nekem számít, mert olyan mint egy jóslat. De van aki nem foglalkozik ezzel.
5/19 A kérdező kommentje:
dalszöveg, mint jóslat? mi? mégis miért?
aug. 12. 23:30
6/19 A kérdező kommentje:
pl sztem a násznép 90 %-a nem is ért angolul olyan szinten, hogy felfogjon a dalból bármit, ezért is gondolom, hogy a tánc a lényeg és hogy harmóniában legyen a zenével, annak ritmusával.
aug. 12. 23:31
7/19 anonim válasza:
Szerintem magyarban sem számit. Én egy eskuvő zenéjére nem emlékszem már 10 sec múlva, ami eltér a klasszikus bevonulótól.
8/19 anonim válasza:
Szerintem meg számít azért. Valami szexista vagy megcsalós szövegű szám akkor se legyen azért a nyitótánc, ha olyan nyelven van, amit sernki nem ért.
9/19 A kérdező kommentje:
akkor csak csöpögős, nyálas, szigorúan lassúzáshoz való dal lehet?
aug. 13. 01:44
10/19 anonim válasza:
A 4- es úgy értette a jóslatot, hogyha pl megcsalás vagy ilyesmi van benne, akkor azzal bevonzhatod, hogy az lesz a házasságod vége. Amúgy szerintem is számít. Mégha nem is tud valaki jól angolul, de kihall belőle pár szót, már azt is kb összrakja fejben miről Viszont a te esküvőd és ha neked ez tetszik, akkor mit számít más mit gondol róla?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!