Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen az alábbi menü szerinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az alábbi menü szerintetek? Elfogadható, vagy van, ami nem jó?

Figyelt kérdés

leves:

-hideg eperkrémleves mini túrógombócokkal, tejszínhabbal

-gazpacho

főétel:

-parmezános bundában sült csirkemellcsíkok

-sült kacsacomb lilakáposztával

-fokhagymás mangalicatarja

-lazac gremolátával

-gnocci márványsajtos mártásban

köret:

-szarvasgombás burgonyapüré

-rozmaringos sült burgonya

-vadrizs piláf

-csőben sült cheddaros brokkoli

salátasarok:

-friss saláták és zöldségek, olajos magvak, olajbogyó, vinaigrettek: ecetes alapú, joghurt alapú, ezersziget

-házi savanyúságok

desszertasztal:

-pohárdesszert (epres panna cotta, somlói, málnás tápiókapuding-mentes)

-brownie (duplacsokis, mogyoróvajas-mentes)

-cake pop (zserbós, marcipános)

-tartelette (bazsalikom-citromos, passiógyümis, pisztáciás-málnás)

+ később a torta

éjfélkor:

hamburgerezés (vega, csirke, marha)

júl. 17. 23:44
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%
Ide nem lesz elég nekem 2 extra laktáz bogyó sem.
júl. 18. 06:13
 12/39 anonim ***** válasza:
100%
Nekem túl sok a szó jó értelmében :) Választani sem tudnék. Szerintem a kaja végére felborulnék :D
júl. 18. 07:20
 13/39 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem nagyon jó, több olyan étel is van köze amit még nem volt szerencsém megkóstolni, örülnék az újdonságnak. 32/N
júl. 18. 07:21
 14/39 anonim ***** válasza:
38%
Minek ennyiféle étel? A fele bőven elég lenne. Tök jó a menü, de túlzás szerintem.
júl. 18. 07:32
 15/39 anonim ***** válasza:
Szerintem nem sok és gondolom nem hatalmas adagok, inkább az a modern féle kis gusztusosak.
júl. 18. 07:36
 16/39 A kérdező kommentje:

Mert 148 meghívott lesz. :)

Próbáltuk a menüt változatosra kitalálni, hogy ne rántott hús legyen rántott sajttal. Van a vendégek között vegetáriánus, van, aki csak halat fogyaszt. Vannak kisgyerekek is.

júl. 18. 07:37
 17/39 anonim ***** válasza:
56%
Wow! Falnám 🤤 Engem is meghívsz?
júl. 18. 07:42
 18/39 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem túl sok, főleg a desszertek. Nem kell ennyi, 150 emvetre sem. Lesz torta is. Az éjféli menü helyett valami mást választanék. Biztos nem állnék neki kiöltözve, kézzel egy csöpögős hamburgert enni. Szeretem, de nem így esküvőre. Arról nem beszélve, hogy az is túl nehéz étel, szerintem nem sokan fogják kívánni. Inkább lehetnének valamilyen falatkák, sajttal, stb.

Az egyik leves helyére is valami klasszikusabbat tennék. A gazpacho egy hideg paradicsomleves, sokan nem bírják megenni (én sem). Egyedül a salátasarok, ami olyan ötlet, hogy én is átvenném.

júl. 18. 07:48
 19/39 October15 ***** válasza:
53%

Egy pár észrevételem lenne:

- Sajt, sajt, sajt ami alapból tök jó, de ha valaki laktóz érzékeny és nem valami kemény sokáig érlelt sajtot használtok akkor a menü jó része számukra felejtős. Főleg úgy hogy ami marad az eléggé egy irányba mutat szerintem. + Ha nem kamu sajt akkor a vegánok, vegetáriánusok, peszketáriánusok és egyéb sátánisták is kiesnek. :D

Ha már gnocchi akkor nagyjából kismillió sajtot max opcionálisan tartalmazó olasz recept van.

Ha nincs semmilyen étrendbeli megkötés [egészségügyi vagy egyéb okokból], akkor nagyjából rendben leszel.

Abszolúte mellékesen:

"Menü műelemzés" - Csak szerintem van "fancy akarok lenni de nem tudom hogyan kell" vibe-ja a menünek? :D Lősz a kicsit hagyományosabb irányba, lősz egy picit a francia/olasz konyha felé, a végén meg hambi biztos ami biztos, de valahogy a kikacsintások fölött látványosan nincs semmi míg alatta kb. mindenre is lősz.

júl. 18. 07:52
 20/39 A kérdező kommentje:

Igazából kaptunk a helyszíntől menüajánlatot, amin minimálisan módosítottunk, nem mi raktuk össze. :)

Amit mi hozzátettünk, az a kacsa volt és az eper krémleves, mert az az egyetlen, amit én hajlandó vagyok megenni. Valamint a hamburger, amit nem kell kézzel enni, késsel és villával egyszerűbb és nem is fogsz úszni a szószban így. Töltött káposztát, pörköltet nem akartunk.

júl. 18. 07:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!