Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Volt olyan esküvő ami jól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan esküvő ami jól indult az elején később botrány lett belőle?

Figyelt kérdés
máj. 30. 00:29
 1/7 anonim ***** válasza:
39%

A most szombatira gondolsz? Nem olyan nagy botrány az.

De igen, a legtöbb esküvő olyan, hogy történik valami botrány vagy legalább dráma/izgi szaftos dolog rajta.

Ez esküvőknél szerintem egész gyakori.

máj. 30. 01:07
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer voltam egy esküvőn, ahol az egyik vendég a vacsora előtti pohárköszöntőt tartotta a legalkalmasabb pillanatnak arra, hogy megkérje a barátnője kezét. Volt nagy balhé és duzzogás, hogy elterelte a figyelmet a friss házasokról.
máj. 30. 01:13
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát na sajnos van ilyen xd úgy látta itt a kedvező alkalom ki kell használni.
máj. 30. 01:19
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Volt 2x is ugyanannál a családnal. A másodiknál a naszmenet veszett össze idegenekkel az úton mert nem haladt a sor, magára a lakodalomra oda se értünk, mert lefújtak, a pár azóta is együtt van.
máj. 30. 07:11
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én nem voltam még olyan esküvőn, ahol balhé lett volna. A legbalhésabb helyzet egy elég kínos részeg vendég volt, de pár talpraesettebb férfi gyorsan eltávolította a lagziról, szóval meg lett oldva.
máj. 30. 09:17
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Kisebb nézeteltérések voltak lagzikon, amiken voltam, de nagy botrány nem. Kisebb dolgok alatt ilyesmiket értek:

- kapatos idősebb fazon zaklatott fiatal lányokat

- berúgott hülyegyerek cs.tette a nővérét, hogy munkanélküli a pasija, ami nem is volt igaz

- egy asztaltársaság kicsit túl hangosan azt beszélte ki szintén kicsit ittasan (nem véletlenül ez az összekötő elem :D az alkohol sok minden rosszat ki tud hozni az emberekből), hogy az egyik családi ismerős a férje nélkül jött el a húga esküvőjére, biztos nagy a probléma otthon, mikor fognak elválni

- az ehetetlenre égetett házilag sütött hús nem aratott osztatlan sikert azon a lagzin, ahol 2kor mentek át a vacsora helyszínére, program szerint akkor kezdődött volna az ebéd, és este 7kor szolgálták fel az első fogást (mindenki elég éhes volt már)

- ifjú feleség szintén elég illuminált állapotban ordított az ifjú férjjel, amikor a tipikus suttyó bekötött szemmel lábtaperolós vidéki játék során nem találta el a kedves férj, hogy melyik az ő lába, és akit kiválasztott, azt jól meg is markolászta

jún. 17. 16:37
 7/7 Rodi91 ***** válasza:
100%
Az egyik srác részegen több csajt is zaklatott, majd az egyik csaj barátja úgy kiütötte, hogy elég durva monoklija lett, a másik srácnak pedig be kellett mennie a sürgősségire a kezével, akkorát ütött. 😀
júl. 4. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!