Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg anyukámnak tapintatosan, de határozottan, hogy nem illik feketében jönni az esküvőmre?
Szerintem az a legegyszerűbb, ha azt mondod neki: Anyu, tudom, hogy már kiválasztottad a ruhát amiben jönni szeretnél, de az az igazság, hogy az nekem nem tetszik. És lehet hogy hülyeség amit gondolok, és tök indokolatlan de légy szíves ne ebben gyere, mert engem ez zavarna és biztos neked is fontos hogy a lányod teljesen elégedett legyen a saját esküvőjén.
(nyílván fogalmazd át anyukádnak leginkább tetsző hangnemre. A mondanivaló: Ez a te napod, ha nem para had legyen úgy ahogy te szeretnéd, mégha ez neki nem is tetszik. Az ő esküvőjén azt veszed fel amit ő szeretne.)
én úgy oldottam meg, hogy vettem neki egy ruhát ajándékba a lagzira. nagyon tetszett neki, és abban volt!!
könnyű dolgom volt, mindketten s-es méretűek vagyunk és megtaláltam azt a ruhát, ami az ő ízlésének is megfelelő, de mégis nagyon modern és csinos, örömanyás. :)
nagyon örült neki! :)
hozzáteszem, anyukám már 61 éves... én meg 26. de elég fiatalosan gondolkodik és alapvetően csinos.
Nem ez a legnagyobb problémám csak most éppen ezt kérdeztem. Úgy látom nem hiába mert sok embernek van róla véleménye.
A fekete valóban elegáns alapból, csak ti nem láttátok azt a ruhát konkrétan amit fel akar venni. Temetős, de tényleg. Anyukám még nem öregasszony, 52. Annyi csinos ruhája van amúgy!
Köszi az ötleteket, valahogy majd meggyőzöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!