Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mennek haza a vendégek egy esküvőn?
Még csak a szervezés legelején vagyunk, de felmerült bennem a gondolat, hogy a vendégek hogyan fognak hazamenni? Én nem szeretnék olyan bulit, ahol már éjfélkor lelépnek vagy még előbb a gyerekek miatt, illetve azt se szeretném hogy valaki ne érezze jól magát, ne igyon alkoholt csak mert ő a kijelölt sofőr.
Sajnos nem tehetjük meg azt, hogy minden vendégnek szállást biztosítsunk, csak a Budapestről érkező családnak biztosítjuk mert azért az tényleg messze van és gyerekkel jönnek.
Nincs is más lehetőség? Vagy hatalmas költségekbe verjük magunkat hogy mindenkinek legyen szállása, vagy lesz ami lesz, lehet hogy a fél vendégsereg korán hazamegy és rossz élmény marad a buli?
Oooh nálunk kb. mindenki alkoholista, nincs olyan, hogy nem isznak... :)
Nem rossz ötlet ha alapból úgy tervezitek, hogy nem tart sokáig a buli, de én szerettem volna hajnalig tartó dáridót. De persze igazodni kell a vendégsereghez. A gyerekek többsége 5-10 éves.
Vagy szállást fizettek vagy sofőrszolgálatot, de azt senkitől nem várhatjátok el, hogy majd hazakocsikázik hajnalban.
Egyszer voltam ilyen esküvőn, apám majdnem elaludt a volánnál, mert a kedves házaspárnak derogált egy szállást adni az esküvő helyszínén, helyette mindenki úgy ment haza, ahogy akart.
Felnott emberek gondolom ki tudnak venni egy szobát úgy, hogy a kedves házaspár nem biztosítja
Írom ezt úgy, hogy én fizettem a nasznep szallasat
Ez nem kötelező
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!