Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek melyik táncot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek melyik táncot adjuk elő a vőlegényemmel az esküvőnkön? (táncok lent)

2010. okt. 27. 20:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
2010. okt. 27. 21:08
 12/16 anonim ***** válasza:
Youtubeon nagyon sok van :) Egyébként meg olyan esküvő nincs ami mindenkinek tetszik 100%ig (a páron kivül) és ez így van jól,mindegy hogy hagyományos vagy sem.
2010. okt. 27. 21:14
 13/16 anonim ***** válasza:

" http://www.youtube.com/watch?v=dS_7lsDXHHY&feature=related

vagy ez:D

"

Figyelj a tartásodra! Lóg a karod! Figyelj a távolságra! Ne az egyre lépj...!

Na kb nekem ezek egyből szemet szúrtak XD Bár én kiskoromban vagy 1000x megnéztem ezt a filmet, így lehet másoknak nem szúr szemet... XDDDD

2010. okt. 27. 21:20
 14/16 anonim ***** válasza:
oké, nem tökéletesek, de jópofák. Én azt tartottam szem előtt. Természetesen mindenki a legjobb tudását adja bele:)! :D
2010. okt. 27. 21:44
 15/16 anonim ***** válasza:

Hát ha engem kérdezel szerintem egyiket se. Nekem nem jön be ez az új hullámos amerikát majmoló mű nyitótáncosdi.

Mondom, nekem mű. Szerintem sokkal életszerűbb egy nem betanult lépéses hagyományos gyertyafény keringő.

De ez a ti nagy napotok lesz!

2010. okt. 28. 07:48
 16/16 anonim ***** válasza:
74%

A sógornőméknek két hónappal korábban volt az esküvőjük, mint nekünk. Nekik ilyen betanult első táncuk volt. Mi is gondolkodtunk ilyenen, de mivel ők csináltak ilyet, mi nem. Csak simán lassúztunk, jobb is volt, mert utána odajöttek a vendégek és azt mondták, hogy milyen jó, hogy mi nem bohóckodtuk el az első táncot és hogy így mennyire igényesebb, romantikusabb volt. De ha nagyon ragaszkodsz, az ilyen táncokhoz, akkor én a Dirty Dancing-re szavazok. Bár, hogy ne a megszokott legyen, tudom ajánlani hozzá ezt a számot:

http://www.youtube.com/watch?v=O9PDIIAaOlo

2010. okt. 29. 01:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!