Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibol jött ki az esküvőtök? (2023-2024)
Mondhatod hogy ünneprontó kötekedő vagyok de az általam ismert párok akik komolyan gondolják azok a közös jövőjükre gyüjtenek, kocsira, ingatlanra, vagy gyerekvállalásra
Tényleg nem ünneprontó akarok lenni de szeretném tudni hogy sokan miért nem sajnálnak ennyit kiadni egy egyestés rendezvényre
A szerelem nem ezen múlik
Tényleg 800 ezerért vesztek dekorációt ami másnap megy a kukába?
Magyar viszonyban 5m nagy összeg, én ennyiért egy majdnem új autót vettem, egy szomszédom ennyiért csinált új tetőt ami ugye nem egy napra szól
Nem akarok senkit bántani a kirohanásommal, de akki erre ennyit elkölt az nagyon gazdag ember azok meg nem a gyakorin szoktak mozogni
Én nem is értem ezt az esküvő mizériát. Milliókat költenek olyanok, akiknek alig van pénzük, és bőven máshol is lenne helye. 1 év szervezés, idegeskedés, sokszor egész családi kapcsolatok mérgesednek el, hogy kit hívjunk meg, kit ne, hohy, mint legyen.
Én inkább elutaznék valami szép helyre két hétre. Olcsóbb is, pihentetőbb is, idegeskedés mentes. Csak polgári esküvő lagzi mentesen. Egy vacsora szűk családi körben, egy buli a barátokkal, aztán agyő.
Ugyan mi 2022-ben házasodtunk Kecskeméten (a várost csak azért írom, mert gondolom BP-n más lett volna az összeg), 24 fő volt ha jól emlékszem.
-terembérlés: 50 000
-kaja, üdítő: 250 000
(nincsenek nagy alkoholfogyasztók a családban, így olyan csomagot nem kértünk)
-torta, aprósüti: 80 000
-fotós: 60 000
-csokor, díszítés: 80 000
(ugyanaz a hely intézte)
-anyakönyvvezető, meg egyéb hivatalos vackok: 20 000
Szóval mindennel együtt max. 600ezer volt az egész. Kajából meg rengeteget haza kellett vinni, mert annyit kaptunk, hogy nem fogyott el. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!