Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ruhát lehet felvenni?
Egy egyszerű polgári esküvőnk lesz,nagyon kevés létszámmal.
Talán egész életemben egyszer volt rajtam,nem szeretem,nem is áll jól,kényelmetlenül érezném magam benne. Muszáj hogy menyasszonyként habos babos fehér ruhát viselje?Segítsetek kérlek. Egy csinos blézer nadrággal nem elég?
A válaszokat köszönöm.
Azt veszel fel, amit akarsz, max. a pároddal beszéljétek meg, hogy esetleg kicsit/nagyon harmonizáljon az öltözéketek.
Nekem (nő) ezüst oxford cipő + sötétkék szövetnadrág + ezüst-sötétkék egyedi mintás/hímzett blézer (ez volt a kiindulópont, ez meg volt már eredetileg, egy nagyon szép, egyedi darab, e köré épült az öltözék), férjemnek szürke cipő és szövetnadrág + sötétkék zakó, mindkettőnkön vicces szürke egyenzokni (macskaházaspár).
64 évesen mentem férjhez az első szerelmemhez (elsodort minket az élet, ez hosszú).
Fehér nadrágkosztümben voltam:)
(Nem olvastam el hogy a többiek mit válaszoltak neked.)
Abban mész férjhez amiben szeretnél.
Egyik barátnőm farmerban és csíkos, kötött pulóverben ment be a polgári esküvőjükre. Szerintem ez már igénytelenség, de ki vagyok én hogy véleményem legyen? Neki így volt jó.
Másik ismerősöm egy pipacs mintás nyári ruhában volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!