Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi az amit mindenképpen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az amit mindenképpen beleirnatok egy házassági szerződésbe?

Figyelt kérdés
2024. márc. 9. 20:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Amennyiben egy vagy több ingatlan az én nevemen van, azt/azokat mindenképpen.
2024. márc. 9. 20:42
 2/12 anonim ***** válasza:
4%
Mindennek a 70%-a az enyém.
2024. márc. 9. 20:42
 3/12 anonim ***** válasza:
37%
Csak akkor vagyok hajlandó gyereket vállalni, ha alairod, hogy a gyermek szuletése után, ha valásra kerul a sor, enyem a gyerek teljes felugyelrti joga, es meg legalább eltartasz 5 évig (gyerek nulla éves korátol) mert nem fogom a bizonytalabérr felb*szni a karrieremet.
2024. márc. 9. 21:28
 4/12 anonim ***** válasza:
88%

1.

Az szerződés nélkül is így van.

2024. márc. 9. 23:16
 5/12 anonim ***** válasza:
11%
#1 sajnos nem. Így örökölt apám új párja 1/3 tulajdonrészt, mert a halála pillanatában több, mint 5 éve házasok voltak. Ha lett volna szerződés nem kapott volna semmit.
2024. márc. 10. 09:01
 6/12 anonim ***** válasza:
87%

Én a saját részemről:

- házasság előtti ingatlanok tulajdonjoga, ki van bejelentve, hogyan

- ha vkinek van vállalkozása, letisztázni azt, hogy tulajdongjog kit illet, ill. bevétel hogy oszlik el

- ha vki otthon marad gyereket nevelni, az milyen elbírálás alá esik (az sztem nem OK, ha vki otthon ganajozik, aztán csupasz seggel ki van b...va az utcára)

- megcsalás esetén mi történik (az nekem vörös posztó, én mindenképp beírnám, és más megítélés alá esne, mint egy sima elhidegülés)

2024. márc. 10. 10:51
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

" Így örökölt apám új párja 1/3 tulajdonrészt, mert a halála pillanatában több, mint 5 éve házasok voltak."

Ez ebben a formában NEM(!!!) igaz. Hiába írt volna házassági szerződést, akkor is örökölte volna. Ehhez végrendeletet kell írni, nem házassági szerződést.

2024. márc. 10. 14:31
 8/12 A kérdező kommentje:
En csak meg akarom magam védeni minden lehetőségre fel akarok keszulni
2024. márc. 10. 14:55
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Egy ügyvédet kérdezz, ne az itteni okoskodókat.
2024. márc. 10. 15:35
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

" megcsalás esetén mi történik (az nekem vörös posztó, én mindenképp beírnám, és más megítélés alá esne, mint egy sima elhidegülés)"

Ez nem Amerika. Nem lehet ilyesmit beleírni.

2024. márc. 10. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!